افتتاح درمانگاه تامین اجتماعی خدابنده تا پایان ۱۴۰۴

وزیر تعاون، کار و رفاه اجتماعی با بیان اینکه درمانگاه تامین اجتماعی خدابنده ۴۵ درصد پیشرفت فیزیکی دارد گفت: این درمانگاه که در نوع خود منطبق با استانداردها بوده و به روز است تا پایان سال تکمیل می‌شود.

به گزارش آتیه‌آنلاین به نقل از ایرنا، احمد میدری شامگاه جمعه در بازدید از مرکز توانبخشی مراقبتی کم‌توانان ذهنی بالای ۱۴ سال بهزیستی، افزود: مقرر شد وزارتخانه برای مجموعه مرکز نگهداری سالمندان و افراد دارای معلولیت این شهرستان که پیشرفت بیش از ۸۰ درصدی دارد، بودجه اختصاص دهد.

وزیر تعاون، کار و رفاه اجتماعی ادامه داد: بر این اساس بخشی از منابع مالی را وزارتخانه کمک خواهد کرد و از طریق مالیات نشان دار شرکت های تحت پوشش به استان انتقال داده خواهد شد تا این پروژه تکمیل شود.

وی در بازدید از واحد پوشاک روستایی در خدابنده، افزود: این واحد که با زحمت و تلاش اهالی منطقه فعال است اما درآمدهای اندکی را عاید آنان می کند.

میدری اضافه کرد: در این راستا کارگروهی تشکیل خواهد شد تا راهکارهای افزایش درآمد آنان مورد بررسی قرار گیرد.

وزیر کار، تعاون و رفاه اجتماعی با بیان اینکه با توجه به برنامه‌ریزی‌ها، پیگیری و حل مشکلات مردم در اولویت قرار گرفته و در دستور کار مسئولان است گفت: در طول یک سال آینده، بسیاری از مسائل و مشکلات مطرح‌ شده در جلسات تخصصی، تعیین تکلیف می شود و اقدامات لازم جهت رفع آنها انجام خواهد گرفت.

این عضو کابینه دولت چهاردهم خاطر نشان کرد: این رویکرد، گامی مهم در راستای بهبود وضعیت معیشتی مردم و ارتقای رضایتمندی عمومی خواهد بود.

کد خبر: 79590

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • 8 + 2 =