به گزارش آتیهآنلاین به نقل از روابط عمومی مدیریت درمان تامین اجتماعی استان البرز، داریوش طاهرخانی در گزارشی ضمن تشریح اقدامات مدیریت درمان تامین اجتماعی استان در سالجاری، گزارش از اقدمات انجام شده در مورد اعمال جراحی تعویض مفصل در بیمارستان فوق تخصصی البرز ارائه داد .
در این گزارش آمده است: عمل جراحی تعویض مفصل یکی از راهبردهای مهم سازمان تامین اجتماعی کاهش پرداخت از جیب بیمه شدگان و حرکت به سوی درمان رایگان است. براین اساس باید هزینههای کمرشکن سلامت که پرداخت آنها سبب قرارگیری در معرض سقوط به زیر خط فقر میشود، شناسایی و حمایت های لازم جهت عبور بیمهشدگان از آن بحران معمول گردد.
یکی از خدمات درمانی گران قیمت، تعویض مفاصل زانو و لگن است، که درصد قابل توجهی از بیماران، این خدمت را در بخش خصوصی و با پرداخت هزینه های مشخص آن در بخش خصوصی دریافت می کنند و سهم بخش دولتی در ارائه این خدمت در سطح کشور بسیار ناچیز است.
براساس آمارهای موجود در استان البرز، از میان بیش از ۱۶۰۰ عمل تعویض مفصل زانو در سال ۱۴۰۲، تنها ۳۴ مورد در بیمارستانهای دولتی و تأمین اجتماعی استان انجام شده بود. به همین دلیل، مدیریت درمان تأمین اجتماعی البرز با بررسی دقیق موانع و چالشهای موجود، اقداماتی را برای افزایش دسترسی بیمهشدگان به این خدمت در بخش دولتی و تأمین اجتماعی انجام داد.
در این راستا، با انعقاد تفاهمنامهای با دو شرکت تولیدکننده پروتزهای ارتوپدی داخلی و تأمین سیمان ارتوپدی دارویی از شرکتهای واردکننده و توزیعکننده مجاز، زمینه ارائه این خدمات با قیمتهای رسمی مورد تأیید ادارهکل تجهیزات پزشکی کشور فراهم شد. همچنین، با همکاری متخصصان ارتوپدی مجرب و همراهی بیمارستان تأمین اجتماعی البرز، امکان بهرهمندی بیمهشدگان تأمین اجتماعی از خدمات رایگان تعویض مفصل در این بیمارستان ایجاد شد.
از ابتدای آبان ۱۴۰۳ تاکنون، بیش از ۲۶۰ نفر از این خدمات رایگان در بیمارستان تأمین اجتماعی البرز بهرهمند شدهاند.
نظر شما