به گزارش آتیهآنلاین به نقل از روابط عمومی اداره کل تامین اجتماعی کردستان، صلاح قریشی با ابراز خرسندی از حضور در جمع کارگران شرکت تولید نایلون در سنندج که توسط معلولان اداره می شود با اشاره به رویکردهای نوین سازمان تامین اجتماعی در ارائه خدمات به بیمه شدگان گفت: گسترش کمی و کیفی و آسانسازی دسترسی به خدمات و افزایش اقشار تحت پوشش از اهداف اصلی و اساسی این سازمان است که با برنامهریزیهای دقیق و اقدامات سریع در این راستا حرکت میکند.
وی افزود: در حال حاضر ۲۰ هزار و ۴۹۹ واحد کارگاهی فعال در استان شناسایی و از خدمات و حمایتهای سازمان تامین اجتماعی استفاده میکنند. همچنین ۴۱ هزار و ۶۵۷ نفر بازنشسته، ۲ هزار و ۸۱۱ نفر از کارافتاده، ۳۸ هزار و ۵۲۵ نفر بازمانده، ۲ هزار و ۸۳۵ نفر مقرری بگیر بیمه بیکاری و ۴۱۸ هزار و ۵۸۸ نفر افراد تبعی از خدمات سازمان تامین اجتماعی بهرهمند هستند که تا پایان آذرماه امسال ۵ هزار و ۱۳۹ میلیارد تومان در قبال خدماترسانی به این جمعیت پرداخت شده است.
قریشی به سامانه خدمات غیرحضوری بیمهشدگان اشاره کرد و ادامه داد: تمام خدمات سازمان تامین اجتماعی در این سامانه تعریف شده است و بیمهشدگان و کارفرمایان این سازمان میتوانند تمامی خدمات خود را از طریق سامانه es.tamin.ir انجام دهند. فرآیندهای سنتی پاسخگوی نیاز مشتریان نبوده و سازمان تأمین اجتماعی در راستای گسترش خدمات غیرحضوری و الکترونیکی به منظور ارتقا کیفیت خدمات گام برداشته است.
وی استفاده از فناوریهای نوین در زمینه خدمترسانی را لازمه پویایی سازمانها دانست و بیان کرد: با توجه به تغییر فرهنگ عمومی و نیز پیشرفت تکنولوژی، فرآیندهای سنتی پاسخگوی نیاز مشتریان نبوده و سازمان تأمین اجتماعی با درک صحیح این موضوع در راستای گسترش خدمات غیرحضوری و الکترونیکی به منظور ارتقا کیفت خدمات و جلب رضایتمندی هر چه بیشتر مراجعین گام برداشته است. کاهش تردد درون شهری و صرفهجویی در وقت و هزینه ذینفعان از جمله مزایای اجرای این طرح بوده است.
مدیرکل تامین اجتماعی کردستان گفت: خدمات غیرحضوری بهترین جایگزین برای مراجعه حضوری به شعب و کارگزاریهای سازمان تأمین اجتماعی است و به بیمهشدگان، بازنشستگان و کارفرمایان توصیه میکنیم حتی الامکان از خدمات غیرحضوری استفاده کنند.
اسماعیل گرجی پور، معاون رفاه و امور اقتصادی وزیر تعاون، کار و رفاه اجتماعی در این بازدید با ابراز خرسندی از همت و تلاش معلولان سنندجی، بیان کرد: معلولیت محدودیت نیست و این افراد با همت و تلاش مضاعف توانستهاند زمینه اشتغال ۲۱ نفر را فراهم کرده و برای چندین نفر دیگر نیز بصورت غیر مستقیم ایجاد اشتغال کنند.
این واحد تولیدی که توسط معلولان اداره می شود ۷ میلیارد و ۵۰۰ میلیون ریال تسهیلات ارزان قیمت از بهزیستی استان دریافت کرده است و۹۰ درصد از محصولات آن به کشورهای عراق، افغانستان، ترکیه و پاکستان صادر میشود.
نظر شما