رشد ۲۲ برابری جمعیت بیمه‌شده‌های تامین‌ اجتماعی قم

مدیرکل تامین ‌اجتماعی قم گفت: جمعیت بیمه‌شده‌های تامین اجتماعی این استان از پیروزی انقلاب اسلامی تاکنون، ۲۲ برابر شده است.

به گزارش آتیه‌آنلاین به نقل از ایرنا، علی موسوی مدنی با بیان اینکه راهبرد اصلی سازمان تامین‌اجتماعی پس از انقلاب اسلامی، گسترش پوشش بیمه‌ای و ارائه خدمات مناسب و به‌هنگام به بیمه‌شده‌ها است افزود: در ابتدای پیروزی انقلاب اسلامی از جمعیت ۲۵۰ هزار نفری قم تنها ۱۶ درصد تحت پوشش بیمه‌های اجتماعی بودند که به یمن این انقلاب، در حال حاضر ۶۲ درصد جمعیت این استان تحت پوشش خدمات سازمان تامین‌اجتماعی هستند.

وی ادامه داد: از سال ۱۳۵۷ تاکنون درحالی‌که جمیعت استان قم حدود ۶ برابر شده است، نرخ رشد بیمه‌شده‌های سازمان تامین‌اجتماعی در این مدت حدود ۲۲ برابر بوده و در حال حاضر تعداد بیمه‌شده‌ها اصلی و تبعی این سازمان بالغ ۸۶۶ هزار نفر و تعداد بازنشستگان و مستمری‌بگیران اصلی و تبعی نیز بیش از ۶۷ هزار نفر است.

مدیرکل تامین ‌اجتماعی قم تاکید کرد: سازمان تامین‌اجتماعی در حال حاضر چهار بیمارستان و مرکز درمانی عمومی، تخصصی و فوق تخصصی ملکی در استان قم در اختیار دارد که خدمات درمانی رایگان به بیمه‌شده‌ها و بازنشستگان ارائه می‌دهد.

وی بیان کرد: پوشش بیمه‌ای دانشجویان، زنان خانه‌دار و دختران، قالیبافان و کارگران ساختمانی هم از جمله خدمات مهم تامین‌اجتماعی پس از پیروزی انقلاب اسلامی است و بیمه اجتماعی رانندگان درون‌شهری و برون‌شهری، بیمه صاحبان حرف و مشاغل آزاد، بیمه اختیاری، بیمه باربران، زنبورداران و صیادان نیز در دوران پس از انقلاب برقرار شده است.

موسوی مدنی افزود: بر اساس آخرین آمارها، بالغ بر ۲۶۷ هزار نفر از جمعیت استان قم به‌عنوان بیمه‌شده اصلی و بیش از ۶۷ هزار نفر به‌عنوان مستمری‌بگیر بازنشستگی، ازکارافتادگی و بازماندگان از تعهدات بلندمدت و کوتاه‌مدت بیمه‌ای و درمان بهره‌مند می‌شوند.

کد خبر: 77991

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • 5 + 2 =