به گزارش آتیهآنلاین به نقل از روابط عمومی مدیریت درمان تامین اجتماعی استان قم، مهدی محصل در این باره افزود: سازمان تأمین اجتماعی به منظور ارائه بهتر خدمات به زوجهای نابارور، بسته خدماتی درمانی برای این زوجها در نظر گرفته است تا بخشی از هزینههای درمانی از جیب بیماران کاسته و با دریافت بهترین خدمات بتوانند نسبت به درمان و در نهایت فرزندآوری به عنوان یکی از اهداف قانون جوانی جمعیت عمل کنند.
وی بیان کرد: براساس برنامهریزیهای سازمان تأمین اجتماعی، اکنون خدمات درمانی مطلوبی در مراکز طرف قرارداد برای ارائه بهتر به بیمهشدگان تحت پوشش در حوزه ناباروری و طبق قانون جوانی جمعیت ارائه میشود.
مدیر درمان تامین اجتماعی استان قم در ادامه افزود: تشکیل پرونده برای زوجهای نابارور به عنوان یکی از اقدامات مهم سازمان تأمین اجتماعی در راستای خدماترسانی مطلوبتر به این زوجهای جوان است که این مهم با اجرای قانون حمایت از خانواده و جوانی جمعیت واطلاع رسانی مطلوب توسط رسانه ها، سرعت بیشتری گرفته است.
محصل گفت: تأمین اجتماعی به عنوان بزرگترین سازمان بیمهای وظیفه ارائه خدمات درمانی به بیمهشدگان و مستمریبگیران را در مراکز ملکی و طرف قرارداد به عهده دارد و اکنون به عنوان اولین خریدار و دومین ارائهدهنده خدمات درمانی در کشور محسوب میشود.
مدیر درمان تامین اجتماعی استان قم بیان کرد: در ۹ ماهه نخست امسال، بیش از هزار و ۴۵۹ پرونده مربوط به درمان ناباروری در معاونت خرید راهبردی و اسناد پزشکی تشکیل شده است و سازمان تأمیناجتماعی ۹۰ درصد از هزینه خدمات درمان ناباروری را در مراکز درمانی دولتی پرداخت میکند. در مراکز عمومی غیردولتی و بخش خصوصی هم هزینه خدمات درمان ناباروری براساس تعرفه بخش عمومی غیردولتی محاسبه میشود.
نظر شما