به گزارش آتیهآنلاین به نقل از روابط عمومی مدیریت درمان تامین اجتماعی فارس، این دوره آموزشی سه روزه به همت مدیریت درمان تامین اجتماعی و معاونت خرید راهبردی و اسناد پزشکی فارس و با حضور جمعی از مسئولان سازمانی، نمایندههای معاونت خرید راهبردی استانهای کرمان، بوشهر، یزد، هرمزگان و رابطین بیمارستانی در شیراز، همزمان بصورت برخط برگزار شد.
سرپرست معاونت خرید راهبردی و اسناد پزشکی مدیریت درمان استان فارس در حاشیه برگزاری این نشست تخصصی گفت: در استان فارس تعداد ۵۱۰۰ مرکز طرف قرارداد و پنج دانشگاه علوم پزشکی با معاونت خرید راهبردی و اسناد پزشکی مدیریت درمان تامین اجتماعی قرارداد همکاری دارند.
حسین جعفری افزود: از ۸۷ مرکز بستری و بیمارستانی که با مدیریت درمان تامین اجتماعی فارس همکاری دارند، در شش ماهه اول سال جاری تعداد ۲۲۶هزار سند بستری دریافت و مورد رسیدگی قرار گرفته است.
وی از ضرورت انتقال خدمات به سامانه های فضای مجازی خبر داد و افزود: اکنون رسیدگی به اسناد پزشکی به صورت کاغذی و دستی مشکلات عدیده ای را به دنبال دارد که با راه اندازی «سامانه رسا» این مشکلات مرتفع میشود.
جعفری از هدفگذاری تامین اجتماعی به منظور ارتقا سطح خدمات در حوزه های مختلف خبر داد و گفت: با توجه به ضرورت صیانت از محیط زیست، کاهش درصد خطاهای احتمالی، صرفه جویی های اقتصادی و تسریع در رسیدگی به پرونده ها، این خدمات به زودی به فضای مجازی و «سامانه رسا» منتقل خواهد شد.
سرپرست معاونت خرید راهبردی و اسناد پزشکی مدیریت درمان استان فارس راهاندازی «سامانه رسا» را حاصل تلاش شبانهروزی واحد فناوری اطلاعات سازمان تامین اجتماعی دانست و از عملیاتی شدن آن در آینده نزدیک خبر داد.
وی با بیان اینکه کلیه زیرساختهای «سامانه رسا» آماده خدمترسانی است گفت: هدف از برگزاری این نشست، آشنایی همکاران معاونت خرید راهبردی و مسئولان بیمارستانی از آخرین رشته اقدامات به منظور راه اندازی جامع این سامانه است.
جعفری ادامه داد: مدت زمان رسیدگی به پروندههای کاغذی بصورت دستی حدود ۷۰روز است که با راهاندازی «سامانه رسا» این دوره انتظار به طور چشمگیری کاهش یافته و پروندههای بستری در مدت زمان حداکثر ۴۵ روزه رسیدگی الکترونیک خواهند شد.
وی از دقت بالای سامانه رسا در کنار سرعت عمل این سامانه در رسیدگی به اسناد پزشکی خبر داد و بیان کرد: تمامی بخشنامههای مدیریت درمان تامین اجتماعی در زمان محاسبه الکترونیک پرونده های بستری مدنظر قرار می گیرد و این اقدام گام بلندی در راستای رسیدگی عدالت محور به حقوق خانواده بزرگ تامین اجتماعی است.
سرپرست معاونت خرید راهبردی و اسناد پزشکی مدیریت درمان فارس با بیان اینکه هدف اصلی از راهاندازی «سامانه رسا» تکریم و ارایه خدمات مطلوب به بیمه شدگان است، گفت: هم اکنون این پروژه در فاز پایلوت قرار دارد و با گذشت زمان مورد آسیب شناسی قرار گرفته و امیدواریم تا پایان سال در سطح کشور مورد استفاده جامع قرار گیرد.
همچنین در حاشیه این نشست رئیس اداره بستری و خسارت متفرقه و تجهیزات پزشکی اداره کل درمان غیرمستقیم سازمان تامین اجتماعی گفت: بر اساس الزامات قانونی باید به سمت و سوی تبادل مکانیزه ارسال اسناد پزشکی حرکت کنیم.
سرلک افزود: با ثبت الکترونیک پرونده های پزشکی می توانیم گام های موثری در راستای تشکیل پرونده سلامت ایرانیان برداریم.
وی با بیان اینکه روند تشکیل «سامانه رسا» از سال ۱۳۹۹ آغاز شده، بیان کرد: در این سامانه اسناد بستری بیمارستانهای طرف قرارداد و در ادامه بیمارستان های غیرطرف قرارداد به صورت الکترونیک مورد پذیرش، پردازش و پرداخت قرار می گیرند.
سرلک افزود: در آینده نزدیک تمامی قوانین بیمه ای در سامانه رسا بارگذاری و خطای انسانی نزدیک به صفر می شود.
نظر شما