به گزارش آتیهآنلاین به نقل از ایسنا، علی باقری در هفتمین جلسه کارگروه اقتصادی، اشتغال و سرمایه گذاری استان بیان کرد: در سال گذشته میزان تعهد ایجاد ۴۸ هزار و ۹۹۰ شغل بود که با تلاش صورت گرفته بیش از ۶۲ هزار شغل در استان ایجاد شد و این میزان ۱۱۸ درصد رشد داشته است.
وی با بیان اینکه، در جذب مشاغل خانگی، استان مازندران رتبه اول کشور را دارا است، افزود: در زمینه ثبت تعهدات اشتغال در سال ۱۴۰۳ نیز ۴۰۵.۴۴ نفر تعهد اشتغال استان مازندران بوده است که از این تعداد ۴۶ درصد باید سهم فارغ التحصیلان باشد.
مدیرکل تعاون، کار و رفاه اجتماعی استان مازندران گفت: دستگاهها باید به تعهدات خود عمل کنند که از کل تعهدات اشتغال مازندران ۲۴۳.۳۹ نفر یعنی ۸۸ درصد از تعهدات دستگاهها محقق شده است و از این تعداد ۸۷۷۵ نفر یعنی ۳ درصد از تعهدات اشتغال فارغ التحصیلان بوده است.
فرج الله فتح اللهپور با بیان اینکه طرحهایی که ارزش افزوده بیشتر و در زنجیره تامین قرار دارند باید در اولویت قرار گیرند و به عنوان یک شاخص مدنظر دستگاههای مرتبط باشند افزود: در برنامه رشد اقتصادی استان مازندران که سال سوم آن را میگذرانیم ۱۷۲ هزار میلیارد تومان منابع سرمایهگذاری است که ۱۵ درصد اعتبارات عمرانی و مابقی تسهیلات سرمایهگذاری بخش خصوصی و بورس است که ۱۲۹ شاخص دارد.
وی ادامه داد: متقاضیان تسهیلات تبصره ماده ۱۸ بیشترین ارزش افزوده را باید ایجاد کنند که این فرایند در تبصره ۱۸ باید اعمال و به نوعی منابع محدود به نقاط اساسی هدایت شود تا با بهرهبرداری طرحهای بزرگتر شاهد افزایش تراز اقتصاد استان باشیم.
نظر شما