به گزارش آتیهآنلاین به نقل از ایرنا، جواد جمور با بیان این مطلب افزود: براساس آخرین آمار امسال جمعیت تحت پوشش تامین اجتماعی همدان به ۸۳۵ هزار و ۴۱۳ نفر رسید که از این تعداد ۱۴۵ هزار و ۴۸۱ نفر بیمهشده اجباری، ۲۶۸ هزار و ۱۴۰ نفر بیمه شده اصلی، ۴۰۷ هزار و ۹۷۹ نفر بیمه تبعی و ۱۵۹ هزار و ۲۹۴ نفر مستمری بگیر اصلی و تبعی هستند.
وی ادامه داد: در حال حاضر ۴۸ درصد جمعیت استان همدان به شکل مستقیم یا تبعی زیر پوشش تامین اجتماعی قرار دارند.
انجام بیش از ۲۹ هزار بازرسی از کارگاههای مشمول تامین اجتماعی
مدیرکل تامین اجتماعی استان همدان گفت: ۲۹ هزار و ۲۴۵ فقره بازرسی با هدف رعایت حقوق کارگران و پیشگیری از تخلفات احتمالی امسال از کارگاههای مشمول قانون تامین اجتماعی در استان انجام شده است.
جمور با بیان اینکه ۲۴ هزار و ۴۸۵ کارگاه دارای کد بیمهای در استان همدان فعال است، افزود: بازرسی از کارگاههای مشمول قانون تامین اجتماعی در راستای صیانت از حقوق بیمه شدگان و اجرای ماده ۴۷ قانون تامین اجتماعی صورت میگیرد.
وی بیان کرد: در گروه بیمهشدههای خاص کارفرمایان صنفی ۲ هزار و ۴۱۸ نفر، قالیبافان هفت هزار و ۷۵۶ نفر، بیمه شدههای اختیاری هشت هزار و ۶۱۴ نفر، کارگران ساختمانی ۱۹ هزار و ۳۴ نفر، رانندگان ۲۷ هزار و ۳۲۱ نفر و حرف و مشاغل آزاد ۵۱ هزار و ۵۱۱ نفر تشکیل می دهند.
پرداخت مقرری بیمه بیکاری به هزار و ۸۹۳ نفر در همدان
جمور با اشاره به اینکه امسال هزار و ۸۹۳ نفر در استان بیمه بیکاری دریافت کردند گفت: بیمه شدگانی که به علت تغییرات ساختار اقتصادی بنگاه، از کار بیکار شوند با تایید شورای عالی کار تحت پوشش بیمه بیکاری قرار میگیرند.
وی با اشاره به اجرای فهرست هوشمند بیمه از اول خرداد در همدان بیان کرد: طرح فهرست هوشمند حق بیمه با هدف متمرکزسازی همه مراحل ارسال و پرداخت این فهرست در کارگاهها، تسهیل در فرایند پرداخت حق بیمه و جلوگیری از ایجاد و انباشت بدهیهای بیمهای کارفرمایان از اول خرداد در همدان اجرایی شد.
مدیرکل تامین اجتماعی استان همدان ادامه داد: در این طرح تلاش شده است تا بخش عمده کنترلهایی که تاکنون بعد از تکمیل و ارسال فهرست حقبیمه، در شعب و در غیاب کارفرما بر روی فهرستهای دریافتی اعمال و در مواردی سبب ایجاد بدهی یا اعمال جریمه برای کارفرمایان میشد، به صورت برخط و در زمان ثبت فهرست بر روی آن اعمال و بازخورد لازم برای اصلاح اشکالات و نواقص احتمالی به کارفرما داده شود.
وی گفت: با اجرای طرح فهرست هوشمند همه پردازشهای فهرست حق بیمه کارفرمایان به صورت متمرکز و هوشمند و همزمان با تکمیل فهرست انجام میشود و کارفرما فرصت خواهد داشت نواقص احتمالی را پیش از ارسال آن رفع کند.
جمور، مهمترین مزایای فهرست هوشمند را شامل پرداخت برخط و آسان حقبیمه، جلوگیری از تضییع حقوق بیمهشدگان با ایجاد خطای کاربری، انجام برخط پردازشهای فهرست و مطلع شدن برخط کارفرمایان از نتیجه پردازشها، کاهش ازدحام در شعب و پیشگیری از معطل شدن مراجعان، ایجاد نشدن بستانکاریهای کاذب، جلوگیری از انباشت بدهیها و جرایم پرداخت لیست، کنترل عناوین شغلی و ریز دستمزدها، کنترل میزان رشد دستمزدها و مزایای مشمول کسر حق بیمه و جلوگیری از بروز خطا و اعتراض کارفرمایان دانست.
مدیرکل تامین اجتماعی استان همدان از کارفرمایان استان خواست با مراجعه به سامانه es.tamin.ir نسبت به ارسال فهرست حق بیمه اقدام و یا در صورت نیاز به انجام بازرسی یا اعتراض به گزارش بازرسی درخواست انجام بازرسی ثبت کنند.
نظر شما