به گزارش آتیهآنلاین به نقل از ایرنا، صدراله بابلی با بیان این مطلب گفت: تسهیلات مشاغل خانگی به صورت قرض الحسنه و با عاملیت بانکهای توسعه تعاون، رفاه، پست بانک، ملی، صادرات، تجارت، ملت و قرض الحسنه مهر در بخشهای مختلف صنایع دستی، خدماتی، صنعتی، فرهنگی و کشاورزی با نرخ کم بهره چهاردرصد از طریق ثبت نام در سایت مشاغل خانگی پرداخت می شود و جامعه هدف این تسهیلات، زنان سرپرست خانوار، زنان روستایی و شهری دارای مهارت و همچنین جوانان هستند.
وی افزود: این میزان وام برای ۴۲ طرح مشاغل خانگی و با هدف ایجاد ۴۲ فرصت شغلی در سرپل ذهاب پرداخت شد.
فرماندار سرپل ذهاب بیان کرد: همچنین از ابتدای امسال تاکنون ۸۵ درصد سهم تعهد اشتغال این شهرستان در سامانه رصد به ثبت رسیده و محقق شده به گونهای که از مجموع یک هزار و ۳۷۱ نفر سقف تعهدات اشتغال امسال در سرپل ذهاب توسط ۱۹ دستگاه اجرایی، تاکنون ۱۱۵۴ مورد آن توسط ۱۸ دستگاه اجرایی موفقیت داشته است.
وی گفت: بیشترین میزان تعهد اشتغال دستگاههای اجرایی سرپل ذهاب مربوط به کمیته امداد امام با ۲۶۰ نفر امکان شغلی و سپس صنعت، معدن و تجارت با ۲۳۵ نفر است.
بابلی افزود: پارسال نیز در مجموع از یک هزار و ۲۷۵ طرح مشاغل خانگی معرفی شده به بانکهای عامل ، یک هزار و ۷۸۰ میلیارد ریال تسهیلات پرداخت شد که ۷۲ درصد اشتغالزایی موفقیتآمیز داشته است.
وی بیان کرد: برای ایجاد رشد و پیشرفت در سرپل ذهاب باید به دنبال برنامه ریزی برای کارهای بزرگ و صنایع شرکت های با اشتغال آفرینی بالا باشیم چون صنایعی هستند که به اشتغال پایدار منجر میشود.
فرماندار سرپلذهاب همچنین از مدیران و به ویژه مسئولان بانکهای شهرستان خواست برای پرداخت تسهیلات بانکی به کسانی که دنبال ایجاد شغل هستند، تسهیلگری کنند.
سرپلذهاب در غرب کرمانشاه افزون بر ۹۰ هزار نفر جمعیت دارد.
نظر شما