به گزارش آتیهآنلاین به نقل از روابط عمومی مدیریت درمان تامین اجتماعی استان مرکزی، محمدسعید مرزبان در مصاحبه با برنامه زنده رادیویی " گلبانگ صبح " گفت: جمعیت جوان و پویا برای هر کشوری یک سرمایه و ثروت است و یکی از مولفههای اصلی رشد و توسعه جامعه در دنیای امروز است متاسفانه در سالهای اخیر با کاهش رشد جمعیت و رفتن کشور به سوی سالمندی ، ایران عزیز در حال از دست دادن این ثروت یعنی جمعیت مولد و موثر است.
وی افزود: نرخ رشد جمعیت کشور در حدود ۱.۱ درصد است و در استان مرکزی کمتر از این مقدار است، استان مرکزی بعد از استان گیلان و مازندران پایینترین نرخ رشد جمعیت را دارا و از استانهای پیر کشور است بنابراین ضروریست برای اصلاح این روند اقدامات ضروری انجام شود.
معاون خدمات درمانی تامین اجتماعی استان مرکزی بیان کرد: سیاستهای حمایت از خانواده و جوانی جمعیت در سال ۱۴۰۰ ابلاغ شد و در همین راستا سازمان تامین اجتماعی اقداماتی از جمله شناسایی زوجین نابارور و تامین هزینههای تشخیص و درمان ناباروری انجام داده است.
مرزبان افزود: در استان مرکزی ۴ مرکز تخصصی و فوق تخصصی درمان ناباروری وجود دارد که سازمان تامین اجتماعی با هر چهار مرکز قرارداد منعقد کرده است و پروسههای تشخیصی و درمانی تحت پوشش بیمه قرار گرفته است. در همین راستا تاکنون ۳۷۰۰ پرونده برای زوجهای نابارور در راستای خدماترسانی مطلوبتر به این زوجهاتشکیل شده و ۱۱۰ میلیارد ریال نیز به عنوان کمک هزینه به این عزیزان پرداخت شده است.
معاون خدمات درمانی تامین اجتماعی استان مرکزی ادامه داد: بیمه شدگان تامین اجتماعی میتوانند با گواهی پزشک معالج مبنی بر تایید موضوع ناباروری به مدیریت درمان تامین اجتماعی استان مراجعه کنند و از تسهیلات حمایتی سازمان تامین اجتماعی در موضوع ناباروری بهرهمند شوند.
وی در پایان گفت: علاوه بر حمایت های مذکور، هزینههای زایمان طبیعی و سزارین غیر انتخابی در بخش دولتی توسط سازمان تامین اجتماعی پرداخت میشود همچنین سه بخش زایمان با بروزترین امکانات در بیمارستان امام خمینی (ره) اراک ، بیمارستان تامین اجتماعی شازند و بیمارستان شهید دکتر چمران ساوه آماده خدمات رسانی به بیمه شدگان و هم استانیهای عزیز هستند.
نظر شما