به گزارش آتیهآنلاین به نقل از روابط عمومی اداره کل تامین اجتماعی قم، حدیقه سیری به مناسبت روز زن و هفته مقام زن به تشریح دستاوردهای حوزه متبوع خود در راستای ارتقای کمی و کیفی مقام و منزلت زن و خانواده پرداخت و بیان کرد: با پیگیریها و اتخاذ تدابیر لازم، تصمیمات در حوزه زنان در این اداره کل به مرحله اجرا میرسد.
وی درباره ضرورت گزارش اقدامات و پاسخگویی گفت: اصولا ماهیت انقلاب اسلامی یک ماهیت رهایی بخش بود و همین ماهیت و نگاه و توجه ویژه به موضوع زن باعث نامگذاری این روز و هفته به نام مقام زن شد.
مشاور مدیرکل تامین اجتماعی قم در امور زنان و خانواده با اشاره به «الگوی سوم زن»که از منظومه فکری رهبر معظم انقلاب اسلامی استخراج شده، افزود: الگوی سوم زن منطبق بر آیین اسلام بوده و خط مشی زندگی زن انقلاب اسلامی را مشخص میکند.
وی ادامه داد: الگوی سوم تعریفی بین زن متحجر خانه نشین و زن غربی که عفاف برایش تعریف نشده است بوده و میتوان آن را به زن با عفتِ فعال تعمیم داد که علاوه بر حضور در جامعه، هویت و اصالت خود را حفظ میکند و برای کسب ارزش خودنمایی نمیکند. این الگو، الگویی درست و واقعی برای زنان بوده که رهبری به آن الگوی سوم زن میگویند.
سیری با اشاره به اینکه سمینار و کارگاههای متعددی در همین رابطه توسط امور زنان و خانواده اداره کل تامین اجتماعی قم برگزار شده است، بیان کرد: الگوی سوم زن، یک الگوی مستقل از الگوی غرب و شرق است؛ براساس الگوی سوم زن و گفتمان انقلاب اسلامی، نقش زن، یک نقش تاریخساز و تمدنساز است.
وی با بیان اینکه سعی شده تا تصمیمات در حوزه زنان در این ادارهکل در حد تشریفات باقی نمانده و به مرحله اجرا و عمل برسد، تاکید کرد: حوزه امور زنان و خانواده تامین اجتماعی قم همواره از نقد و پیشنهادات و نظرات استقبال کرده است و تلاش میکند همگام و همراه با تقاضای بانوان همکار گام بردارد.
مشاور مدیرکل تامین اجتماعی قم در امور زنان و خانواده با تاکید بر اینکه تلاش این حوزه در جهت اطلاعرسانی از عملکردها و فعالیت های زنان بوده است، گفت: هفته بزرگداشت مقام زن فرصتی است که بخشی از دستاوردهای این اداره کل در موضوع زنان و خانواده را بیان کنیم.
وی در تشریح عملکرد حوزه امور زنان و خانواده در تامین اجتماعی قم بیان کرد: نگاه برنامه ای و برنامهریزی توام با عدالت جنسیتی در این سازمان شکل گرفته و در راستای سند ارتقای وضعیت زنان گام برداشته ایم.
سیری با تاکید بر اینکه سازمان تامین اجتماعی از جنبه فرهنگی، رفاهی، حقوقی و غیره، دوستدار خانواده است، گفت: هم افزایی بین واحدی باعث شده تا تمام واحدها پای کار بیایند و همه تفاهمنامه ها در مرحله اجرایی شدن قرار گیرند.
وی از برگزاری ۲۵ برنامه فرهنگی اجتماعی آموزشی برای بانوان شاغل در این دستگاه خبر داد و گفت: برگزاری کارگاههای آموزشی، مسابقات فرهنگی ورزشی، جلسات نقد و بررسی عملکرد، دورههای تخصصی مشاوره در حوزههای مختلف زنان و خانواده، برنامههای تفریحی و زیارتی، معرفی و تکریم بانوان نمونه، برپایی سمینارهای عفاف و حجاب و جوانی جمعیت از جمله این برنامهها می باشد.
سیری از تهیه و تدوین بانک اطلاعات زنان شاغل در تامیناجتماعی قم خبر داد و افزود: توانمندی ۵۶ بانوی شاغل همکار در این بانک جمع آوری و متناسب با رویکردها و در جایگاه مناسب از ظرفیت آنان استفاده خواهد شد.
مشاور مدیرکل تامین اجتماعی قم در امور زنان و خانواده بیان کرد: ۳۳ زن شاغل در این دستگاه اجرایی شرایط احراز پست های بالاتر و مدیریتی را دارند و زمینه حضور زنان در مشاغل مدیریتی فراهم شده است.
نظر شما