به گزارش آتیهآنلاین به نقل از ایسنا، یونس محمودیان با بیان اینکه در طرح حمایت از زوجهای نابارور در استان کهگیلویه و بویراحمد ماهانه بین ۱۵۰ تا ۲۰۰ نفر مورد حمایت بیمه قرار می گیرند افزود: البته در این زمینه نکتهای که وجود دارد این است که ممکن است یک زوج نابارور برای تشکیل پرونده چند بار به مراکز ما مراجعه کنند.
وی گفت: طرح حمایت از زوج های نابارور در دولت سیزدهم تصویب شده و از سال ۱۴۰۰ آغاز شد که تا پیش از آن صرفا هزینه دارو تحت پوشش بیمه بوده اما بعد از اجرای این طرح، هزینه های درمان نا باروری نیز که مخارج سنگینی برای زوج ها داشت تحت پوشش بیمه قرار گفت.
مدیر درمان تامین اجتماعی استان کهگیلویه و بویراحمد بیان کرد: این طرح با هدف جوانی جمعیت و حمایت از زوج های نابارور و کاهش پرداخت اصلی توسط مردم آغاز شد که در آن دو نوع ناباروری اولیه و ثانویه تعریف شده و مقرر شد زوج هایی که شامل این تعریف می شوند، تحت پوشش بیمه قرار گرفته و پروندههای آنها نشان دار شود.
وی ادامه داد: در استان کهگیلویه و بویراحمد بیمارستان شهید جلیل در مرکز استان، بیمارستان بیبی حکیمه در گچساران و یک مرکز سطح دو در شهر دهدشت خدمات طرح ناباروری را ارائه می دهند.
محمودیان گفت: در استان کهگیلویه و بویراحمد مرکز خصوصی ناباروری نداریم اما در مراکز دولتی و عمومی غیر دولتی ۹۰ درصد و در مراکز خصوصی خیریه ۷۰ درصد هزینه درمان ناباروری را پرداخت می کنیم.
مدیر درمان تامین اجتماعی استان کهگیلویه و بویراحمد تاکید کرد: بسته خدمات در نظر گرفته شده در طرح حمایت از زوجهای نابارور شامل کلیه خدمات تشخیصی، درمانی، سونوگرافی ها، آزمایشات، ویزیت و تمام خدمات درمان ناباروری می شوند.
وی با اشاره به اینکه خانم ها تا سن ۴۹ سال و آقایان بدون محدودیت سنی تحت پوشش این طرح قرار می گیرند، بیان کرد: تمام داروهای مربوط به پروندههای ناباروری تحت پوشش بیمه تامین اجتماعی هستند.
محمودیان افزود: بسیاری از بیمه شدههای استان کهگیلویه و بویراحمد برای انجام خدمات درمان ناباروری به استانهای مجاور مراجعه کرده، همانجا پرونده پزشکی تشکیل میدهند و خدمات درمان ناباروری را دریافت میکنند اما هزینه بیمه آنها توسط تامین اجتماعی استان پرداخت میشود.
نظر شما