به گزارش آتیهآنلاین به نقل از ایسنا، عزیز نوری از نبود فرهنگ کار و مهارتآموزی به عنوان یکی از مهمترین چالشهای پیشروی کاهش نرخ بیکاری استان یاد کرد و گفت: کلیه دستگاهها باید برای ترویج فرهنگ کار و مهارتآموزی در استان بسیج شوند.
وی افزود: اگر میخواهیم آمار بیکاری در استان کرمانشاه کاهشی شود، باید به سمت مهارتآموزی و ترویج فرهنگ کار در جامعه برویم و این کار را باید از مهدکودکها و مدارس شروع کنیم.
مدیرکل آموزش فنی و حرفهای استان کرمانشاه در ادامه با اشاره به آمار بالای بیکاری فارغالتحصیلان دانشگاهی، گفت: بر اساس آمارهای موجود از ۱۰۰ هزار بیکار کرمانشاه حدود ۴۰ هزار نفر آنها فارغالتحصیل دانشگاهها هستند.
نوری تاکید کرد: برای داشتن جامعهای با مهارت بالا، در عین حال که باید دانشگاهها را به صنعت وصل کرد، رسانهها هم باید در این زمینه پای کار آمده و جامعه را در جریان اهمیت توجه ویژه به آموزشهای مهارتی قرار دهند.
وی در ادامه با اشاره به برنامهریزی برای کیفیتبخشی به آموزشهای مهارتی در استان در سال جاری، گفت: در تلاشیم آموزشهای مهارتی را به سمت حل مشکل اشتغال پیش ببریم.
نوری افزود: برنامهریزی کردهایم ضمن تقویت رشتههای اشتغالزا، مربیان مراکز آموزش فنیوحرفهای را هم به دورههای بازآموزی بفرستیم تا با علوم روز آشنا شده و کارایی آنها بیشتر شود.
مدیرکل آموزش فنی و حرفهای استان کرمانشاه با بیان اینکه از ابتدای امسال تاکنون آموزشهای مهارتی به حدود ۱۲ هزار نفر از متقاضیان در استان ارائه شده، گفت: پیشبینی میشود این میزان آموزش در پایان سال به قریب ۱۸ هزار نفر برسد.
نوری با بیان اینکه در سال گذشته آموزشهای مهارتی به حدود ۱۸ هزار نفر در استان ارائه شد ادامه داد: هماکنون آموزشهای مهارتی در بیش از ۳۰۰ حرفه مهارتی در ۱۹ مرکز دولتی و ۴۲۰ آموزشگاه بخش خصوصی در استان کرمانشاه به متقاضیان ارائه میشود.
نظر شما