استخدام بیش از ۸۰ نفر در بخش‌های مختلف حوزه درمان تامین اجتماعی اردبیل

مدیر درمان تامین اجتماعی استان اردبیل گفت: تا پایان سالجاری مجوز استخدام بیش از ۸۰ نفر در بخش‌های مختلف حوزه درمان استان را از سازمان تامین اجتماعی دریافت کردیم.

به گزارش آتیه‌آنلاین به نقل از روابط عمومی مدیریت درمان تامین اجتماعی استان اردبیل، مهدی نیک سیرت در نشست خبری با خبرنگاران افزود: دو پروژه بزرگ درمانی درمانگاه عمومی و تخصصی بیمارستان سبلان اردبیل در فضای فیزیکی ۴۵۰۰ متری و با اعتباری بالغ بر ۱۲۰ میلیارد تومان و درمانگاه شهرستان نمین به مساحت ۳۰۰۰ متر و با اعتباری بالغ بر ۱۰۰ میلیارد تومان در هفته تامین اجتماعی ( تیرماه ۱۴۰۳ ) افتتاح و به بهره برداری رسید.

وی با بیان اینکه درمانگاه نمین یکی از بهترین مراکز درمانی تامین اجتماعی در سطح کشور است، گفت: این درمانگاه به بیش از ۴۶ هزار بیمه شده تامین اجتماعی خدمات درمانی ارائه می کند و خدمات این درمانگاه به صورت فراگیر بوده و از ساعت ۷.۳۰ صبح تا ۱۴.۳۰ در خدمت مردم شریف و بیمه‌شدگان سازمان است.

مدیر درمان تامین اجتماعی اردبیل به بهره‌برداری از بخش اطفال و سالن انتظار بیمارستان سبلان در هفته تامین اجتماعی ۱۴۰۳ بصورت طرح ارتقای هتلینگ با صرف اعتباری بالغ بر ۳۲ میلیارد تومان اشاره و بیان کرد: بازسازی کلی تأسیسات ( تعویض کامل دیگ‌های بخار، لوله‌های فرسوده، چیلر، هواساز و …. ) بیمارستان سبلان اردبیل با ۵۰ میلیارد تومان و بیمارستان ارس پارس آباد با ۲۰ میلیارد تومان انجام شده تا شاهد راه‌اندازی سیستم‌های نوین تاسیساتی و تهویه مطبوع هوا در این مراکز بیمارستانی باشیم.

وی افزود: در جهت رفاه و آسایش مراجعین و ارائه خدمات بهینه و کیفی تر، برای پروژه محوطه (جدول کشی و پازل چینی و … ) ۶۵۰۰ متری درمانگاه عمومی و تخصصی بیمارستان سبلان و نوسازی و بهسازی راهروهای بیمارستان به مساحت ۷۰۰ متر با هزینه کرد بیش از ۲۵ میلیارد تومان اقدام شده است.

نیک سیرت در ادامه با اشاره به سفر مدیرعامل سازمان تامین اجتماعی در سال ۱۴۰۱ به اردبیل و ۴۹ مصوبه‌ای که برای توسعه زیرساخت‌های تامین اجتماعی در استان تصویب شده بود، گفت: ۲۱ مورد مصوبه مربوط به حوزه درمان بود که هر کدام از آنها به نوبه خود مهم و راهگشا بودند؛ در سالجاری برخی پروژه‌های درمانی تامین اجتماعی با اعتباری بالغ بر سه هزار و ۱۰۰ میلیارد ریال در استان اردبیل به بهره‌برداری رسیده که با پیگیری‌های صورت گرفته مابقی مصوبات نیز طبق زمان‌بندی تحقق خواهد یافت.

احداث ساختمان جدید درمانگاه خلخال

مدیر درمان استان اردبیل با بیان اینکه برای افزایش تعداد تخت های بیمارستانی در بیمارستان سبلان از ۱۶۰ به ۲۵۶ تخت مجوزهای لازم و قانونی و اعتبار مربوطه دریافت شده است افزود: افزایش تخت های بیمارستان ارس پارس آباد از ۶۴ به ۹۶ تخت بستری پس از الحاق ساختمان شعبه و اخذ مجوزهای لازم از هیات مدیره سازمان محقق خواهد شد که در این باره جلسات بسیار خوبی جهت همکاری با مسئولان شهرستان پارس آباد از جمله امام جمعه ، فرماندار و نماینده مردم شریف آن شهرستان در مجلس شورای اسلامی داشتیم.

وی ادامه داد: در شهرستان خلخال صدور پروانه بهره‌برداری با مشکلات و موانعی روبرو بود که با پیگیری‌های مداوم وبا اخذ مجوزهای قانونی و اعتبارات لازم در حال برگزاری مناقصه و تعیین پیمانکار پروژه هستیم تا در سریعترین زمان ممکن نسبت به احداث ساختمان جدید درمانگاه خلخال در فضای فیزیکی درمانی۳ هزار مترمربع و با اعتبار ۱۰۰ میلیارد تومان اقدام کنیم.

نیک سیرت افزود: احداث درمانگاه گرمی و بیله سوار منوط به واگذاری زمین و صدور سند به نام سازمان تأمین اجتماعی است تا عملیات ساخت درمانگاه در این شهرستان ها شروع شود و در این باره تلاش و پیگیری های مسئولان این شهرستان ها قابل تقدیر است.

بهره‌برداری از درمانگاه شماره ۲ اردبیل در آینده‌ای نزدیک

مدیر درمان استان اردبیل با اشاره به اینکه بیش از ۵۰ درصد از بیمه شدگان سازمان در مرکز استان ساکن هستند، بیان کرد: در زمان مراجعه به مراکز درمانی ملکی سازمان از جمله درمانگاه های بیمارستان سبلان و پلی‌کلینیک شهید میرزاحسینی با مشکلاتی از جمله ازدحام و دوری راه مواجه بودند که با تلاش و پیگیری های مداوم و برای آسایش و رفاه بیمه شدگان سازمان، درمانگاه شماره ۲ اردبیل توسط شهرداری اردبیل بابت پرداخت بدهی های خود در اختیار سازمان تامین اجتماعی قرار گرفت.

وی در ادامه گفت: این ساختمان در ۷ طبقه و به مساحت کلی بیش از ۴۰۰۰ متر، در حال حاضر ساخت و ساز آن در حال انجام است و در سال آتی به بهره‌برداری خواهد رسید. با راه‌اندازی این درمانگاه تخصصی از ازدحام واتلاف وقت مراجعه کنندگان به سایر مراکز درمانی شهرستان اردبیل به طور محسوس کاسته خواهد شد.

مدیر درمان اردبیل با اشاره به اینکه مهمترین اولویت مدیریت درمان تامین اجتماعی استان ارتقای کمی و کیفی خدمات درمانی است از افزایش ۳۷ درصدی مراجعات به پزشکان متخصص در سالجاری خبر داد و افزود: افزایش تعداد ویزیت های پزشکان متخصص حاکی از موفقیت سیاست‌گذاری های این مدیریت در ارتقای کیفی خدمات درمانی ارائه شده به بیمه شدگان سازمان است.

خدمات ارائه شده به صورت ۱۰۰ درصد الکترونیکی

نیک‌سیرت در مورد ارائه خدمات الکترونیکی گفت: در بخش نسخه‌نویسی ۱۰۰ درصد خدمات ارائه شده به صورت الکترونیکی و در بستر آنلاین است

وی در مورد نوبت‌دهی بیماران برای استفاده از خدمات درمانگاهی و بیمارستانی بیان کرد: سه روش برای اخذ نوبت از پزشکان برای بیمه شدگان برنامه ریزی شده است که علاوه بر استفاده از اینترنت nobat.tamin.ir و سامانه ussd -*۴*۱۴۲۰*۴۵# روش راحت تر استفاده از تماس تلفنی با شماره ۳۱۰۴۱، در تلفن همراه به صورت ۰۴۵۳۱۰۴۱ داریم که همزمان به ۳۰ تماس تلفنی پاسخ می دهد و به راحتی قابل دسترسی بوده و در توزیع بیمار در زمان های مشخص و برای جلوگیری از اتلاف وقت مراجعه کنندگان بسیار مثمرثمر است.

نیک سیرت افزود: از مردم استان درخواست داریم برای آرامش خاطر خود و جلوگیری از ازدحام در مراکز درمانی از طریق تماس تلفنی نسبت به دریافت نوبت اقدام کنند.

۵۱ درصد جمعیت اردبیل تحت پوشش بیمه تأمین اجتماعی

مدیر درمان استان اردبیل در ادامه سخنان خود یادآور شد: ۶۳۰ هزار نفر معادل ۵۱ درصد جمعیت استان تحت پوشش خدمات بیمه تأمین اجتماعی هستند که تلاش می‌کنیم در کنار ارتقای تخت های بستری بیمارستان سبلان اردبیل و ارس پارس‌آباد، برای ایجاد بخش های ویژه از جمله CCU، ICU و NICU بیمارستان ارس اقدام کنیم تا از اعزام بیماران به بیمارستان های مرکز استان و سایر استان ها جلوگیری کنیم.

وی در ادامه با اشاره به ایمن سازی مراکز درمانی گفت: پروژه هوشمند سازی سیستم اطفاء حریق و آتش نشانی و خدمات ایمنی با اعتباری بالغ بر ۵۰ میلیارد تومان در حال اجرا است.

نیک سیرت ارائه خدمات در بخش درمان غیر مستقیم برای بیمه شدگان سازمان در بیش از ۱۰۰۰ مرکز درمانی طرف قرار داد خبر داد و افزود: این مراکز خدمات درمانی، تشخیصی و دارویی را در اختیار بیمه‌شدگان قرار می‌دهند.

هزینه ۵ میلیاردی تامین اجتماعی اردبیل برای بیماران صعب العلاج

وی ادامه داد: تعداد پرونده‌های ناباروری ثبت شده در پورتال سازمان برای دریافت خدمات بیش از ۲۵۰۰ پرونده است و در ۱۸ ماه گذشته بیش از ۱۵ میلیارد تومان هزینه شده است. همچنین بیش از ۱۰ هزار پرونده در پورتال برای بیماران مزمن، خاص وصعب العلاج تشکیل شده است که از ابتدای تاسیس صندوق صعب العلاج تا شهریور سال جاری بیش از ۵ میلیارد تومان از طرف مدیریت درمان استان اردبیل پرداخت شده است.

مدیر درمان استان در پایان سخنان خود با اشاره به بکارگیری و استخدام کارکنان در بخش های مختلف درمان به ویژه پزشکان متخصص از استخدام بیش از ۱۰۰ نفر در دو سال اخیر خبر داد و افزود: تا پایان سالجاری مجوز استخدام بیش از ۸۰ نفر برای مراکز درمانی در سطح استان را از سازمان تامین اجتماعی دریافت کردیم.

کد خبر: 75720

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • 6 + 0 =