به گزارش آتیهآنلاین به نقل از ایرنا، زهرا غلامرضایی با بیان این مطلب افزود: ۵۰۰ پرونده مدیریت مورد و مددکاری از ابتدای سال جاری تاکنون پیگیری و رسیدگی شده تا بعد از خروج اقدامات صیانت اجتماعی از بهبودیافتگان برای برگشت به زندگی بدون مواد صورت پذیرد.
وی اضافه کرد: مراکز توانمندسازی و صیانت اجتماعی با هدف مراقبت روانی و اجتماعی و برگشت فرد بهبود یافته فعالیت میکنند که مددکاران آموزش دیده در واحدهای مدیریت مورد با مطالبه گری بین سازمانی و اجتماعی، شرایط ورود به زندگی بدون مواد ایجاد خواهند کرد.
غلامرضایی با بیان اینکه قزوین در حال حاضر با راهاندازی سه مرکز توانمندسازی، دو مرکز ویژه بهبودیافتگان مرد و یک مرکز ویژه بهبودیافتگان زن از استانهای موفق و پیشرو در این زمینه است، گفت: گسترش پروندههای مدیریت مورد و مددکاری برای بهبودیافتگان علاوه بر مراکز استان قزوین در سال جاری در سایر شهرستانها نیز راه اندازی شد که امسال ظرفیت پذیرش آن به یک هزار و ۱۰۰ پرونده رسید.
معاون امور توسعه پیشگیری اداره کل بهزیستی قزوین بیان کرد: انجام خدمات روانشناسی و مشاوره، تشکیل جلسات آموزشی، تامین سرپناه شبانه، اسکان و اقامت همراه با تغذیه، احیای اسناد هویتی بهبودیافتگان، برقراری بیمه سلامت، ایجاد اشتغال برای بهبودیافتگان و امکان استفاده از دورههای فنی حرفهای از جمله خدماتی است که مراکز توانمندسازی بهزیستی قزوین ارائه می دهند.
وی افزود: تسهیلات خوداشتغالی و مراقبت از خانواده بهبودیافتگان از دیگر اقدامات مراکز توانمندسازی و مدیریت مورد است که در سال گذشته از ۶۰۰ پرونده تشکیل شده در سطح استان، ۴۰۰ معتاد بهبودیافته وارد چرخه اشتغال شده و توانستند انگیزه بیشتری جهت پایداری بر پاکی داشته باشند.
نظر شما