به گزارش آتیهآنلاین به نقل از روابط عمومی مدیریت درمان تامین اجتماعی زنجان، امیر عباس جراحی علمداری با بیان اینکه این طرح طبق دستورالعمل حمایت از زوجهای نابارور که در دولت سیزدهم مصوب شد، اجرا میشود افزود: در سال ۱۴۰۰، تعداد ۵۲ پرونده و در سال ۱۴۰۱، تعداد ۵۵۶ پرونده با هزینه ۱۹ میلیارد و ۹۴۶ میلیون ریال و در سال ۱۴۰۲، تعداد ۳۹۷ پرونده با هزینه ۲۷ میلیارد و ۱۰۹ میلیون ریال تشکیل شده است.
وی ادامه داد: در ۶ ماهه امسال، ۲۶۴ پرونده برای زوجهای نابارور تشکیل و ۲۴ میلیارد و ۴۰۳ میلیون ریال برای آنها هزینه شده است.
مدیر درمان تامین اجتماعی زنجان بیان کرد: در طرح حمایت از زوجهای نابارور چهار بسته خدمت اصلی در نظر گرفته شده که شامل «آ یو آی»، «آی وی اف»، «میکرو نیجکشن» و «فَت یا انتقال جنین یخزده» بوده که هزینه های مربوط از طریق واحد خسارات متفرقه قابل پرداخت است.
وی افزود: بر اساس این طرح ۹۰ درصد هزینه زوجها در مراجعه به مراکز دولتی و خصوصی طبق تعرفه دولتی پرداخت میشود.
جراحی علمداری با بیان اینکه بیمه شدههای تامین اجتماعی زنجان میتوانند به بیمارستان آیت اله موسوی جهت دریافت خدمات درمانی و بیمارستان الغدیر ابهر جهت دریافت دارو مراجعه کنند، گفت: در مواردی که پرونده خارج از تعهد سازمان باشد یا در بیمارستانهای خصوصی غیر طرف قرارداد خدمات دریافت کند، مبلغ پرونده طبق تعرفه دولتی از طریق واحد خسارت متفرقه قابل پرداخت است.
وی با بیان اینکه افرادی شامل حمایت درمانی ناباروری میشوند که دارای ناباروری اولیه و ثانویه هستند، افزود: ناباروری اولیه مربوط به زوجهایی است که یکسال پس از اقدام به بارداری بدون پیشگیری، باردار نشده باشند که در مورد زنان بالای ۳۵ سال، مدتزمان آن ۶ ماه محاسبه میشود.
مدیر درمان تامین اجتماعی زنجان با بیان اینکه ناباروری ثانویه نیز مربوط به زوجهایی است که یک فرزند دارند و با مشکل باروری مواجه هستند، گفت: درمان زنان نابارور تا ۴۹ سالگی در تعهد تامین اجتماعی است.
نظر شما