به گزارش «آتیهآنلاین»، در چهارمین روز معاملاتی بازار سهام در هفته جاری شاخص کل بورس با کاهش ۷.۷۵۱ واحدی در محدوده دو میلیون و ۸۸ هزار واحدی قرار گرفت. همچنین امروز شاخص کل هموزن با رشد ۲.۵۲۴ واحدی در محدوده ۶۶۸ هزار واحدی ایستاد. این درحالیست، امروز دامنه بورس با محدودیت منفی و مثبت سه درصدی روبرو شد.
در جریان داد و ستدهای بورس تهران، ۵.۸ میلیارد ورقه سهم طی ۲۳۶ هزار نوبت معاملاتی به ارزش بیش از ۵.۸ هزار میلیارد تومان معامله شد و نمادهای صنایع پتروشیمی خلیج فارس، فولاد مبارکه اصفهان، سرمایهگذاری غدیر، صنایع ملی مس ایران، پالایش نفت اصفهان وسرمایهگذاری نفت و گاز و پتروشیمی تأمین بیشترین تاثیر منفی و نماد مخابرات ایران بیشترین تاثیر مثبت را بر روی شاخص کل بورس داشتند.
شاخص فرابورس نیز در معاملات امروز با رشد ۵۱ واحدی در محدوده ۲۱ هزار واحدی قرار گرفت. در فرابورس نیز ۴.۹ میلیون ورقه اوراق بهادار طی ۱۲۰ هزار نوبت معاملاتی به ارزش بیش از ۷.۲ هزار میلیارد تومان مورد داد و ستد قرار گرفت و نمادهای پتروشیمی زاگرس، ایرانخودرو دیزل، سرمایهگذاری مالی سپر صادرات، صنایع مادیران، فولاد هرمزگان جنوب و بهمن دیزل بیشترین تاثیر مثبت و نماد خدمات بندری سینا بیشترین تاثیر منفی را بر روی شاخص فرابورس گذاشتند.
این درحالیست با افت ۲۰۰ میلیارد تومانی نسبت به دیروز، امروز ارزش معاملات سهام و حق تقدم به رقم ۲.۱ هزار میلیارد تومان رسید که که نسبت به میانگین هفتگی، ۷ درصد کاهش داشت،اما نسبت به میانگین ماهانه، با ۵ درصد افزایش روبرو بود. حقیقیها نیز ۲۱ میلیارد تومن پول وارد سهام و حق تقدم کردند و تراز مثبت ۳۲۶ میلیارد تومانی تا به اینجا در صندوقهای درآمد ثابت ثبت کردهاند.
به مانند روزهای گذشته همچنان نقدینگی از سهمهای بزرگ به زمین سهمهای کوچک و متوسط به لیدری نمادهای سرمایهگذاری رنا، سرمایهگذازی سایپا وگسترش سرمایهگذاری ایرانخودرو آمده و سهمهای بزرگ هم به نظر در حال ساختن کف بالاتر هستند تا در گام بعدی دوباره میزبان پولهای بازار سهام که این روزها به حالت گردشی در حال چرخش میان گروههای مختلف بازار است، شوند.
همچنین صحبتهای همتی وزیر اقتصاد درباره تلاش برای یک نرخی کردن دلار و تثبیت بازار سرمایه امیدوارکننده است و سیگنالهای مثبتی به سرمایهگذاران در مورد سرمایهگذاری در بازار سهام داد. از طرف دیگر با انتصاب حجتالله صیدی، به عنوان رئیس سازمان بورس و اوراق بهادرا، سهامداران امیدوارتر از گذشته تحولات بازار سرمایه را دنبال میکنند.
از سویی شاخص کل در نزدیکی حمایت کوتاه مدت خود قرار دارد. در صورتی که این حمایت شکسته نشود، روند کوتاه مدت آن صعودی خواهد بود. همچنین روند کوتاه مدت شاخص هموزن نیز صعودی است. امروز نمادهای کوچک و متوسط تقاضای بیشتری به نسبت نمادهای شاخصساز داشتهاند.
در یک هفته گذشته برآیند معاملات در بازار سهام، خروج نقدینگی حقیقی (فروش حقیقی به حقوقی) به ارزش ۸۰۷ میلیارد تومان را نشان میدهد. اما امروز ۱ میلیارد تومان ورود نقدینگی انجام شده است. این دومین روز متوالی است که نقدینگی حقیقی وارد سهام میگردد.
برآیند معاملات صندوقهای درآمد ثابت نیز در یک هفته گذشته حاکی از ۲۲۴۹ میلیارد تومان ورود نقدینگی حقیقی به این صندوقها است. امروز نیز با ورود ۳۹۲ میلیارد تومان نقدینگی حقیقی برای ششمین روز متوالی به صندوقهای درآمد ثابت، دریافت سود ثابت همچنان مورد استقبال حقیقیها قرار دارد. در یک هفته گذشته شیب ورود به این صندوقها هم نسبت به میانگین ماهانه، در حال افزایش است.
ارزش صفهای خرید ۸۴۸ میلیارد تومان است که نسبت به میانگین هفتگی ۱۰۲ میلیارد تومان افزایش داشته است. از سوی دیگر ارزش صفهای فروش با کاهش ۱ میلیارد تومانی نسبت به میانگین هفتگی، در محدوده ۳۱۸ میلیارد تومان قرار دارد.
بیشترین ارزش معاملات را گروه خودرویی با ثبت رقم ۲۸۸ میلیارد تومان (۱.۵ برابر میانگین هفتگی) به خود اختصاص داده است. پس از آن گروههای شیمیایی با ارزش معاملات ۲۵۷ میلیارد تومان (۱.۱ برابر میانگین هفتگی) و فلزات اساسی با ارزش معاملات ۲۳۳ میلیارد تومان (۰.۸ برابر میانگین هفتگی) قرار دارند.
گروه زراعت با ارزش معاملات ۴۲ میلیارد تومان (۱.۷ برابر میانگین هفتگی) بیشترین ارزش معاملات را نسب به میانگین هفتگی داشته است. پس از آن گروه کاغذی با ارزش معاملات ۸ میلیارد تومان (۱.۵ برابر میانگین هفتگی) و گروه خودرویی با ارزش معاملات ۲۸۸ میلیارد تومان (۱.۵ برابر میانگین هفتگی) قرار دارند.
نظر شما