حجت اله صیدی جایگزین عشقی در بورس کیست؟

حجت اله صیدی پس از مجید عشقی به عنوان رئیس جدید سازمان بورس و اوراق بهادار انتخاب شد.

به گزارش آتیه‌آنلاین، در جلسه فوق العاده امروز شورای عالی بورس، حجت اله صیدی به اتفاق آرا و با تایید وزیر امور اقتصاد و دارایی به عنوان رئیس سازمان بورس و اوراق بهادار منصوب شد.

در روزهای گذشته و در جریان انتشار خبر وام میلیاردی در سازمان بورس، مجید عشقی رئیس قبلی این سازمان از سمَت خود استعفا داد و همین موضوع باعث شد تا شورای عالی بورس درصدد برگزاری جلسه اضطراری برآید و در نهایت، با این استعفا موافقت کند و بدنبال آن، مسئله گزینه‌های احتمالی به عنوان ریاست جدید سازمان بورس مطرح شود.

بر این اساس صبح امروز (سه شنبه، ۲۰ شهریور) عبدالناصر همتی، وزیر اقتصاد و دارایی از مشخص شدن رئیس جدید سازمان بورس در جلسه امروز شورای عالی بورس خبر داد و در نهایت در جلسه‌ای صیدی برای تصدی این سمت برگزیده شد.

صیدی، رئیس جدید سازمان بورس کیست؟

صیدی، دانش‌آموخته رشته حسابداری در دانشگاه علامه طباطبایی است.

رئیس جدید سازمان بورس و اوراق بهادار، هر سه مدرک دکتری، کارشناسی ارشد و کارشناسی خود را در رشته حسابداری از دانشگاه علامه طباطبایی دریافت کرده است و از سوابق اجرایی وی می‌توان به عضویت در هیأت مدیره بانک صادرات ایران و معاون بین‌الملل، مدیر عامل شرکت سرمایه‌گذاری خوارزمی، قائم‌مقام مدیرعامل شرکت سرمایه‌گذاری غدیر، نایب رئیس هیأت‌مدیره شرکت ایران خودرو، سرپرست حسابرسی در مؤسسه حسابرسی بنیاد مستضعفان و مدیرعامل بانک صادرات ایران اشاره کرد.

وی همچنین دارای مدارک حرفه‌ای Business Accountant و CIMA از انجمن حسابداران خبره انگلستان است.

مروری بر عملکرد عشقی در بورس

بازار سرمایه در سه سال اخیر تحولات و روزهای متفاوتی را تجربه کرد و فعالیت مجید عشقی به عنوان رئیس سازمان بورس مدت کوتاهی پس از آغاز دولت سیزدهم شروع شد. وی از مهرماه سال ۱۴۰۰ تا شهریور ماه سال جاری به مدت ۳۱ ماه ریاست سازمان بورس را برعهده داشت. عشقی در فروردین ماه سال جاری (۱۴۰۳) از سوی شورای عالی بورس برای یک مدت ۲.۵ ساله دیگر در سمت خود ابقاء شد.

به صورت خلاصه، تصمیماتی از جمله کاهش نرخ خوراک پتروشیمی‌ها و سیمانی‌ها، تزریق منابع جدید به بازار ‌سرمایه از طریق صندوق‌های حمایتی و حاکمیتی، افتتاح تالار برق سبز، توسعه صندوق‌های سرمایه‌گذاری و افزوده شدن آن به سبد سهام سرمایه‌گذاران، رایزنی با بانک مرکزی برای نزدیک شدن نرخ ارز نیما به بازار آزاد، از جمله اقدامات صورت گرفته در سه سال اخیر بازار بورس به شمار می‌رود.

بنا بر اظهارات برخی کارشناسان بورس، برای سهامداران، سرمایه‌گذاران و ناشران در درجه اول بازدهی بازار و سوددهی شرکت‌ها اهمیت دارد. واضحا برای رسیدن به این دو مهم، شخصی لازم است که بتواند تضاد منافع در حوزه کلان را مدیریت کند اما شواهد نشان می‌دهد مجید عشقی نتوانسته بطور شایسته‌ای از منافع فعالان بازار حراست کند.

بر این اساس طی۳۵ ماه گذشته بورس و بازار سرمایه تنها بازاری بود که از تورم به طور معناداری عقب افتاد.

کد خبر: 73876

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • 1 + 3 =