برگزاری دوره آموزشی اداره بازرسی دفاتر قانونی با حضور مدیرکل تأمین‌اجتماعی کرمان

کلاس آموزشی اداره بازرسی دفاتر قانونی با حضور مدیرکل تأمین‌اجتماعی استان کرمان و سرپرست گروه ۳۰ موسسه حسابرسی تامین اجتماعی آغاز شد.

به گزارش آتیه‌آنلاین به نقل از روابط عمومی اداره کل تامین اجتماعی استان کرمان، دوشنبه هجدهم شهریورماه ۱۴۰۳ کلاس آموزشی اداره بازرسی دفاتر قانونی با حضور محمود شیخ شعاعی، مدیرکل تأمین‌اجتماعی استان کرمان و علیرضا ماهروزی، سرپرست گروه ۳۰ موسسه حسابرسی تامین اجتماعی آغاز شد.

محمود شیخ شعاعی، در ابتدای این دوره آموزشی با اشاره به اهمیت آموزش مداوم کارکنان در موفقیت سازمان، بیان کرد: امروزه کارکنان به گردانندگان اصلی کار و شرکای سازمان تبدیل شده‌اند. برای دستیابی به این ویژگی‌ها سازمان باید مهمترین منبع و عامل رقابتی خود یعنی نیروی انسانی را توانمند سازد. آموزش یک وظیفه اساسی در سازمان‌ها و یک فرآیند مداوم و همیشگی است و امری موقتی و تمام شدنی نیست.

وی بروز شدن کارکنان سازمان، افزایش بهره‌وری کارکنان و در نتیجه چابک شدن سازمان را از مزایای آموزش مداوم عنوان کرد.

مدیرکل تأمین‌اجتماعی استان کرمان مهم‌ترین منبع درآمدی سازمان تأمین اجتماعی را وصول حق بیمه ماهیانه از کارفرمایان خواند و در ادامه بر پوشش بیمه‌ای و گسترش چتر حمایتی و ایجاد منابع پایدار در پایداری منابع سازمان تأمین ‌اجتماعی تأکید کرد و افزود: ارتباط و تعامل دوسویه سازمان و کارفرمایان از پراهمیت‌ترین موضوعات موردنظر است و بنابراین تحکیم و تقویت این ارتباط در مجموعه‌های تحت مدیریت سازمان همواره در اولویت قرار دارد.

وی همچنین با اشاره به ماده ۴۷ قانون تامین اجتماعی مبنی بر بازرسی از دفاتر قانونی، بیان کرد: بر اساس این ماده، هیچ نوع محدودیتی برای انجام بازرسی کارگاهی وجود ندارد و به صورت عام اجازه بازرسی از تمامی کارفرمایان در چارچوب ضوابط قانون تامین اجتماعی داده شده است. سازمان می‌تواند جهت تعیین حق‌ بیمه کارکنان شرکت‌ها و کارخانه‌ها، دفاتر را مورد بازرسی قرار دهد و کارفرما موظف است با بازرسان سازمان همکاری کند و دفاتر را در اختیارشان قرار دهد.

شیخ شعاعی ادامه داد: طبق قانون تمامی‌ شرکت‌هایی که تحت پوشش تأمین‌اجتماعی قرار دارند باید آمادگی حسابرسی توسط حسابرسان تأمین‌اجتماعی را داشته باشند. برای این رسیدگی زمان خاصی وجود ندارد و بنا به تشخیص شعبه تأمین‌اجتماعی یا در موارد خاص -مانند صدور مفاصاحساب بنا به تقاضای واحد بیمه‌پرداز- انجام خواهد شد. در واقع حسابرسی پایان دوره، به کلیه اختلافات بین واحد بیمه‌پرداز و واحد درآمد تأمین‌اجتماعی پایان می‌دهد. با انجام حسابرسی بیمه‌ای، از سال مورد نظر و با پرداخت بدهی اعلام‌ شده بابت حسابرسی بیمه‌ای سال مربوطه، تمامی ‌بدهی‌های برآوردی قبلی حذف می‌شود و تا پایان سال واحد بیمه‌پرداز فاقد بدهی به تأمین‌اجتماعی خواهد بود.

کد خبر: 73785

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • 2 + 1 =