«به زیستن» ایرانیان در سایه اجرای احکام اجتماعی برنامه هفتم

رئیس انجمن مددکاران اجتماعی ایران و نویسنده اول کتاب « احکام اجتماعی برنامه هفتم پیشرفت» با اشاره به کاربردی‌بودن این کتاب گفت: با توجه به اینکه کتاب حاضر مجموعه‌ای از احکام اجتماعی برنامه هفتم را مرور می‌کند می‌تواند اطلاعات دقیقی را در این حوزه دراختیار مدیران، برنامه‌ریزان و کارشناسان قرار دهد که در سایه اجرای احکام اجتماعی آن در آینده‌ای نه چندان دور شاهد شکل‌گیری جامعه‌ای که به سمت نهادینه سازی «به زیستن اجتماعی» در حرکت است، باشیم.

سیدحسن موسوی چلک به بهانه انتشار کتاب «احکام اجتماعی برنامه هفتم پیشرفت» در گفت‌وگو با آتیه‌آنلاین با تأکید بر اهمیت اشراف مدیران و برنامه ریزان به مفاد و مواد برنامه ها و قوانین کشوری گفت: تدوین و تصویب قوانینی که در یک بازه زمانی مشخص بتواند نقشه راه برنامه‌ریزان وکنشگران اجرایی قرار گیرد از ویژگی‌های کشورها در راستای تلاش برای دستیابی به پیشرفت و توسعه است. برنامه هفتم پیشرفت(توسعه) در خوشبینانه‌ترین حالت اجرایی‌شدن مفاد بیش از دو سال نیم زمان می‌برد بنابراین آشنایی و تسلط مدیران و کارشناسان بر مفاد این برنامه که از سال 1403 لغایت 1407 مبنای برنامه‌ریزی و بودجه‌بندی قرار می‌گیرد ضرورتی انکارناپذیر است.

او در معرفی اجمالی کتاب موردنظر افزود: در کتاب احکام اجتماعی برنامه هفتم توسعه علاوه بر اشاره به اسناد مرتبط با قانون برنامه هفتم، به احکام اجتماعی نیز در فصول رشد اقتصادی، اصلاح نظام بانکی و مهار تورم، اصلاح ساختار بودجه، اصلاح صندوق‌های بازنشستگی، تأمین‌اجتماعی، سیاست‌های حمایتی و توزیع عادلانه درآمد، توسعه مسکن، ارتقای نظام سلامت، ارتقای فرهنگ عمومی و رسانه، زن، خانواده و جمعیت، ارتقای نظام آموزشی، علمی، فناوری و پژوهشی، دفاعی و امنیتی، امنیت داخلی، سلامت اجتماعی، تحول قضایی، حقوقی و سیاست خارجی نیز به تفصیل پرداخته شده است.

موسوی‌چلک ادامه داد: بخش اول کتاب مربوط به اسناد بالادستی مرتبط با مفاد برنامه هفتم است و احکام مرتبط با حوزه سلامت اجتماعی، مددکاری اجتماعی، دستگاه‌های اجتماعی و همچنین ظرفیت‌های لازم برای پیشرفت کشور در این حوزه در بخش دوم کتاب به تشریح آمده است.

رئیس انجمن مددکاران اجتماعی ایران افزود: در فصل سلامت اجتماعی این کتاب به برخی از مفاد برنامه هفتم از جمله به تفکیک موضوعات مهم لزوم توسعه و ارتقای ساختار مراکز فوریت‌های اجتماعی، پیشگیری اولیه از بروز آسیب‌های اجتماعی از طریق ارتقای سطح دانش و مهارت‌های زندگی،کاهش عوامل خطر و تقویت عوامل محافظت کننده با تأکید بر نظام یکپارچه پیشگیری با اولویت حوزه‌های دانش‌آموزی، دانشگاهی و کارگری و الزام در تهیه گزارش ملی سالانه وضعیت اجتماعی تمرکز و تأکید شده است.

وی در پایان ضمن ابراز امیدواری نسبت به اهتمام و توجه ویژه برنامه‌ریزان به اجرای احکام اجتماعی برنامه توسعه هفتم گفت: امید است با اجرای برنامه توسعه هفتم شاهد تحقق جامعه‌ای باشیم که نتیجه آن «به زیستن اجتماعی» بیشتر برای تمام مردم ایران زمین بیانجامد.

به گزارش آتیه‌آنلاین، کتاب «احکام اجتماعی برنامه پنجساله هفتم پیشرفت» به انضمام سیاست‌ها و اسناد مرتبط با مفاد احکام این برنامه به نویسندگی سید حسن موسوی چلک، رئیس انجمن مددکاران اجتماعی ایران و فاطمه سلطانی توسط انتشارات شلاک هفته جاری منتشر شد.

«به زیستن» ایرانیان در سایه اجرای احکام اجتماعی برنامه هفتم

کد خبر: 73715

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • 7 + 5 =