کاهش مقرری‌بگیران بیمه بیکاری در قم

مدیرکل تامین اجتماعی قم با اشاره به ۸۲۹ نفر مقرری بگیر بیمه بیکاری در استان بیان کرد: تعداد مقرری‌بگیران بیمه بیکاری استان در یکسال گذشته بیش از ۴۰۰ نفر کاهش پیدا کرده است.

به گزارش آتیه‌آنلاین به نقل از ایسنا، علی موسوی مدنی در نشست خبری که امروز ۱۹ تیرماه به مناسبت هفته تامین اجتماعی در سالن جلسات بیمارستان امام رضا(ع) برگزار شد، بیان کرد: مجموعه سازمان تامین اجتماعی نزدیک به ۴۵ میلیون نفر از جمعیت کشور را تحت پوشش دارد.

وی ادامه داد: در استان قم ۸۵۰ هزار و ۲۴۶ نفر تحت پوشش هستند لذا بیمه تامین اجتماعی در این استان از ضریب نفوذ خوبی در بین استان‌های کشور برخوردار است.

مدیرکل تامین اجتماعی قم افزود: ۲۵۷ هزار و ۹۸۲ هزار نفر بیمه شده اصلی در استان داریم که از اقشار مختلفی تحت پوشش هستند؛ از جمله حدود ۱۴ هزار نفر کارگران ساختمانی، ۱۱ هزار نفر رانندگان و ۳۶۱۵ قالیباف از بیمه‌شدگان هستند.

وی با اشاره به ۸۲۹ نفر مقرری‌بگیر بیمه بیکاری در قم بیان کرد: یکی از نقاط مثبت استان در حوزه تامین اجتماعی تعداد مقرری بگیران بیمه بیکاری هستند که در یکسال گذشته بیش از ۴۰۰ نفر کاهش پیدا کرده است؛ زیرا کارگاه‌های ما فعال هستند همچنین اگر نیروی کار به هر دلیل اخراج شود بازار کار استان مهیا است لذا به سرعت جذب می‌شود.

موسوی مدنی یادآور شد: عمده هزینه‌های تامین اجتماعی پرداخت حقوق مستمری بگیران است که ماهانه ۷۵۰ میلیارد تومان حقوق مستمری در استان قم پرداخت می‌شود.

وی افزود: افزایش حقوق مستمری‌بگیران در اردیبهشت ماه اعمال و معوقات پرداخت شده است در حال حاضر با مستمری بگیران به طور کامل تسویه حساب انجام شده است.

مدیرکل تامین اجتماعی قم با بیان اینکه یکی از برنامه‌هایی از ابتدای سال‌جاری دنبال کردیم شناسایی کارگران فاقد بیمه است، اضافه کرد: تکلیف قانونی تامین اجتماعی این است که افرادی که در قبال دریافت مزد کار می‌کنند و تبعیت دستوری دارند را بیمه کند؛ در همین راستا در استان قم از ابتدای سال این کار با برنامه‌ریزی‌ پیگیری شده است و در سه ماهه اول سال جاری موفق بودیم.

موسوی مدنی افزود: حدود ۵۰۰ کارگاه جدید شناسایی کردیم که کارگران از نعمت بیمه محروم بودند و تقاضا داریم شهروندان این موارد را از طریق شماره ۱۴۲۰ و سامانه تامین من اطلاع دهند؛ از همه ظرفیت‌ها برای شناسایی نیروهای کار استفاده خواهیم کرد تا یک نفر در استان فاقد بیمه نباشد.

وی گفت: مجموع کارگران فاقد بیمه که با بازرسی‌های این اداره کل، شناسایی و تحت پوشش قرار گرفتند به عدد ۸۹۷۱ کارگر می‌رسد.

موسوی مدنی تاکید کرد: تقسیط بدهی ۲۴۰۰ کارفرما در استان از ۵ تا ۶۰ قسط به منظور کمک به توان تولید و چرخه اقتصادی کارگاه‌ها از جمله اقدامات ما بوده است.

کد خبر: 72213

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • 2 + 8 =