به گزارش آتیهآنلاین به نقل از روابط عمومی اداره کل تامین اجتماعی استان کرمان، در آغاز این نشست محمود شیخ شعاعی، مدیرکل تامین اجتماعی استان کرمان گفت: هدف از این نشست تخصصی ایجاد تعامل بین ادارات تامین اجتماعی، تعاون کار و رفاه اجتماعی و محاکم قضایی و نحوه اجرای ماده ۱۴۸ قانون کار و آرای صادره جهت بازنشستگی در مشاغل سخت و زیان آور بیمه شدگان و هیاتهای تشخیص مطالبات بوده است.
مدیرکل استان باارزش ترین نکته سازمان تامین اجتماعی را عدم استفاده سازمان از اعتبارات دولتی عنوان کرد و افزود: این نشست به منظور تعامل بیشتر بین سازمان تامین اجتماعی ، دستگاه قضایی و اداره تعاون کار و رفاه اجتماعی به منظور حفظ حقوق عامه تدارک دیده شده است تا بتوانیم جهت تسریع در حل امور مردم اقدامات موثری داشته باشیم.
مجتبی مصباح، مدیرکل تعاون، کار و رفاه اجتماعی استان نیز در این نشست، استفاده از نقطهنظرات قضات دیوان عدالت اداری را درباره چگونگی صدور رأی در هیأتهای تشخیص و حل اختلاف اداره کار، موجب کاهش احتمال شکایت ذینفعان از آرای این هیأتها در مراجع دیگر از جمله دیوان عدالت اداری دانست.
در کارگروه تخصصی هیاتهای تشخیص مطالبات قضات دیوان عدالت اداری ضمن تاکید بر ضرورت رعایت قانون، موضوع دریافت به موقع حق بیمه از کارفرمایان را به عنوان یکی از منابع درآمدی سازمان تامین اجتماعی بر اساس ماده ۲۸ قانون تامین اجتماعی دانسته و از سوی دیگر اعتراض کارفرمایان به حق بیمه اعلامی را از حقوق آنان بر اساس قانون اعلام کردند و رسیدگی به ادعاهای مطروحه را در هیات های بدوی و تجدید نظر تشخیص مطالبات بر اساس قانون تاکید داشتند.
مدیرکل نامنویسی و حسابهای انفرادی سازمان در این نشست بیان کرد: سازمان تامین اجتماعی بیشترین جمعیت کشور را تحت پوشش خود قرار داده است که با توجه به کثرت دعاوی در سالهای اخیر جهت حل مسائل و مشکلات و کاهش دعاوی حسب وظیفه جلسات متعددی در این باره با قضات دیوان عدالت اداری برگزار کردیم.
عمرانی افزود: برای کاهش دعاوی در یک سال اخیر نشستهای آموزشی تخصصی با حضور قضات عالی رتبه دیوان عدالت اداری در استان ها برگزار شده است.
وی بیان کرد: از برکات نشستهای آموزشی تخصصی دستگاههای مرتبط با قضات عالی رتبه دیوان عدالت اداری رفع برخی از مشکلات در حوزه مشاغل سخت و زیان آور بوده است
همچنین قضات دیوان عدالت اداری در کارگروه مشاغل سخت و زیان آور به بیان مبانی قانونی و مقررات حاکم بر رسیدگی در کمیته های بدوی و تجدید نظر تشخیص و تطبیق مشاغل سخت و زیان آور موضوع ماده ۸ آیین نامه مشاغل سخت و زیان آور پرداختند و بر لزوم تحقیق و بررسی دقیق در مدارک و مستندات ادعای اشتغال و لزوم انجام بازرسی تحقیقی دقیق و توجه به الزامات و آرای هیات تخصصی و عمومی دیوان عدالت اداری برای صدور رأی در هیأتهای تشخیص و حل اختلاف اداره کار، تأکید کردند.
در پایان قضات عالی رتبه دیوان عدالت اداری کشور در پنل پرسش و پاسخ به سوالات مدعوین پاسخ دادند و در باره نکات قابل اهمیت و تاثیر گذار در صدور آرا تاکید کردند.
نظر شما