به گزارش آتیهآنلاین به نقل از روابط عمومی اداره کل تعاون،کار و رفاه اجتماعی خراسان رضوی، محمد امین بابایی در رابطه با این خبر گفت: سامانه جستجوی شغل با هدف تسهیلگری در بازار کار و تامین نیروی انسانی مورد نیاز کارفرمایان، از تیرماه سال گذشته در سطح کشور و با هدف کاهش هزینههای جستجوی شغل، بهبود و انسجام در عملکرد کاریابیها و در نهایت افزایش اشتغال راهاندازی شد.
وی افزود: از مجموع تعداد ۱۳۲۶۱ نفر از جویندگان کار ثبت نام شده در سامانه، تعداد ۸۳۸۶ نفر مرد و تعداد ۴۸۷۵ نفر زن بوده است.همچنین از تعداد کل ثبت نامشدگان در سامانه جستجوی شغل، در مجموع تعداد ۳۷۱۸ نفر دارای تحصیلات عالیه بودهاند که کاردانی ۶۹۰ نفر،کارشناسی ۲۵۲۵ نفر و کارشناسی ارشد به بالا ۵۰۳ نفر هستند.
مدیرکل اداره تعاون،کار و رفاه اجتماعی خراسان رضوی ادامه داد: بیشترین تعداد ثبت نام شدگان در سامانه جستجوی شغل، مرتبط به گروه سنی ۳۴ تا ۲۵ و به تعداد ۶۰۲۵ نفر بوده است.
وی بیان کرد: از افراد ثبت نام شده در سامانه جستجوی شغل به آدرس https://shoghl.mcls.gov.ir، در مجموع تعداد پنج هزار و ۱۱ نفر از جویندگان کار دارای مهارت و همچنین تعداد ۸۲۵۰ نفر بدون مهارت بوده است.
بابایی در رابطه با نمای کلی ظرفیتهای شغلی استان گفت: در مجموع تعداد ۲۹۶۷۷ ظرفیت شغلی توسط کارفرمایان در سامانه جستجوی شغل ثبت شده است که از مجموع ظرفیتهای شغلی موجود در سامانه جستجوی شغل، تعداد ۱۹۳۹۶ مورد مربوط به بخش صنعت، تعداد ۹۵۶۵ مورد مربوط به بخش خدمات، تعداد ۷۱۵ مورد مربوط به بخش کشاورزی و ۱ مورد مربوط به دیگر بخش ها بوده است.
وی همچنین بیان کرد: در مجموع بخش خصوصی با تعداد ۲۱۱۰۰مورد، بخش تعاونی با تعداد ۶۲۳۶ مورد و بخش دولتی با تعداد ۲۲۲۵ مورد، دارای بیشترین ظرفیت شغلی ثبت شده درسطح استان بوده است و ۱۱۶ مورد دیگر نیز مربوط به دیگر بخشها بوده است.
مدیرکل اداره تعاون،کار و رفاه اجتماعی خراسان رضوی در ادامه به تعداد بکارگمارده شدگان از طریق سامانه جستجوی شغل در استان اشاره کرد و گفت: در مجموع، تعداد ۴۰۲۲ نفر از متقاضیان جویای کار ثبت نام شده در سامانه جستجوی شغل، از طریق سامانه جستجوی شغل و دفاتر مشاوره شغلی و کاریابیهای غیردولتی داخلی مشغول بکار شدهاند که از این تعداد، ۲۴۰۹ نفر معادل ۶۰ درصد مرد و تعداد ۱۶۱۳ نفر معادل ۴۰ درصد زن بوده است. همچنین بیشترین تعداد بکارگمارده شدگان،مرتبط با بخش صنعت(۵۵ درصد) با تعداد ۲۲۲۱ نفر بوده و همچنین تعداد ۱۵۶۶ نفر از جویندگان کار نیز در بخش خدمات(۳۹ درصد ) مشغول بکار شدهاند.
وی افزود: بیشترین تعداد بکارگمارده شدگان، مرتبط با بخش خصوصی با تعداد ۲۴۹۸ نفر بوده و همچنین تعداد ۱۲۹۸ نفر از جویندگان کار نیز در بخش تعاونی مشغول بکار شدهاند.
بابایی در خاتمه گفت: از مزایای این سامانه نیز میتوان به این موضوع اشاره کرد زمانی که، اطلاعات و رزومه کارجویان، در سامانه ثبت میشود، در صورتی که به مهارت و تخصص خاصی نیاز داشته باشند، سازمان فنی و حرفهای کشور نیز میتواند با پیشبینی نیروی کار،کارجویان را به سمت مهارتآموزی و کسب تخصص، سوق داده و بستر کار آنها را فراهم آورد.
نظر شما