به گزارش آتیهآنلاین به نقل از ایرنا، ناصر چاووشی اشتغال پایدار و تامین مسکن را از مولفههای اصلی توانمندسازی مددجویان بهزیستی دانست و افزود: خیران و نیکاندیشان همواره به عنوان بازوان یاریگر بهزیستی در امور مختلف بوده و هستند و تحقق توانمندسازی مددجویان با کمک آنها میسر خواهد شد.
وی افزود: این سازمان با وجود گستردگی خدمات قابل ارائه با حداقل اعتبارات دولتی به تامین نیازها و رفع حداکثری مشکلات مددجویان میپردازد.
مدیرکل بهزیستی اصفهان بیان کرد: در این راستا ارائه خدمات در حد ممکن و حداکثری به معلولان، زنان سرپرست خانوار، فرزندان بیسرپرست یا بدسرپرست، کودکان کار و خیابانی، معتادان و افراد حادثه دیده از آسیبهای اجتماعی، از جمله اقدامات بخشهای مختلف بهزیستی به شمار میآید.
وی با بیان اینکه تمامی این اقدامات در چهار معاونت بزرگ شامل پیشگیری، اجتماعی، توانبخشی و توسعه منابع با زیر مجموعههای گسترده پیگیری و دنبال میشود افزود: تلاش تمامی کارکنان و دستاندرکاران امر خدمترسانی معطوف به توانمندسازی آسیبدیدگان و تسهیل کردن گذران زندگی و حضور آنها در اجتماع است.
چاووشی ادامه داد: بهزیستی همواره بدنبال تحقق عدالت اجتماعی بویژه برای کسانی است که بدون حمایت دولت و خیران، توان باقی ماندن و بازگشت در مسیر زندگی طبیعی را ندارند.
وی با بیان اینکه شناسایی، پذیرش، ساماندهی و توانمندسازی کودکان کار در دستور کار این سازمان قرار دارد گفت: تحقق اهداف مربوطه درباره کودکان کار نیازمند همکاری و انجام وظیفه ۱۳ دستگاه اجرایی به صورت مستقیم و غیرمستقیم است.
در زمان حاضر بالغ بر ۱۳۲ هزار معلول، ۱۰ هزار زن سرپرست خانوار و یکهزار و ۲۰۰ کودک بد سرپرست یا بدون سرپرست موثر در ۴۰ خانه کودک و نوجوان زیر پوشش خدمات مستمر و غیر مستمر بهزیستی استان هستند که بر این اساس، اصفهان از نظر آمار و تنوع معلولان در کشور از رتبه پنجم برخوردار است.
نظر شما