به گزارش آتیهآنلاین به نقل از روابط عمومی مدیریت درمان تامیناجتماعی اصفهان، محمد رجالی با بیان اینکه رویکرد ما در حوزه درمان رویکرد سلامت محوری و بیمار محوری است افزود: تعداد بالای ۳ میلیون و ۶۰۰ هزار نفری بیمهشدگان استان و نیز بالابودن هزینهها در درمان، باعث افزایش مراجعات به مراکز درمانی ملکی استان شده است که تلاش میکنیم با اصلاح تعرفهها و توسعه زیر ساختها، مشکلات را کمتر کنیم.
وی با اشاره به اینکه سهم بزرگی از شاغلان کشور تحت پوشش سازمان تامیناجتماعی بوده و این سازمان اولین خریدار و دومین ارائهکننده خدمات درمانی است، گفت: در شش ماهه اول سال ۱۴۰۲، در حوزه درمان سرپایی حدود دو میلیون ۵۰۰ هزار ویزیت انجام شده که نسبت به مدت زمان مشابه سال گذشته ۲۶/۱درصد رشد داشته است. همچنین در این زمان حدود ۱۶ هزار و ۳۰۰ عمل جراحی در بیمارستانهای تأمیناجتماعی انجام شده که نسبت به مدت زمان مشابه سال گذشته ۳/۹درصد رشد داشته است.
مدیر درمان تامیناجتماعی استان اصفهان با اعلام اینکه در سال ۱۴۰۱ در بخش درمان مستقیم حدود ۷۹ هزار بیمار بستری، ۴۵۰۰ عمل جراحی و پنج میلیون ویزیت سرپایی داشتیم، افزود: در بیشتر شهرستانها درمانگاه عمومی یا پلیکلینیک داریم و با ۴۲۰۰ مرکز درمانی( بیمارستان،درمانگاه و دی کلینیک، پزشک و....) در استان نیز قرارداد بستهایم.
وی یادآور شد: بیمارستان شریعتی در سال ۱۴۰۱ بین ۷۲ بیمارستان ملکی سازمان، رتبه یک کشور را با ۳۷ هزار بستری دارد. بیمارستان غرضی در رتبه دوم و فاطمه الزهرای نجف آباد در رتبه هفدهم قرار دارد. بیمارستان شریعتی همچنین رتبه اول اعمال جراحی را کسب کرده است.
رجالی تاکید کرد: اعتماد بیماران به مراکز درمانی یک شاخص مهم است و باید دقت کنیم که طرحهای سلامت محور که در کشور قرار است اجرا شود همهجانبه و به نفع عموم بیمهشدگان باشد.
نظر شما