به گزارش آتیهآنلاین به نقل از ایرنا، وحید وزیری راد در اینباره بیان کرد: در استان قم ظرفیتهای خوبی برای اشتغال افراد جویای کار ایجاد شدهاست و آنچه در اینباره اهمیت دارد گسترش فرهنگ کار در میان جوانان برای استقبال بیشتر آنان از موقعیتهای شغلی موجود است.
وی ادامه داد: مساله دیگری که در رابطه با فضای کار استان باید مورد توجه قرار گیرد، لزوم گسترش برنامههای آموزشی و مهارتافزایی برای بالا بردن توانمندیهای افراد جویای کار در قم است، تا آنان با آمادگی بیشتری بتوانند در بخشهای مورد نظر مشغول بهکار شوند.
وزیری راد همچنین افزود: در سالجاری قم متعهد به ایجاد ۲۰ هزار و ۲۱۴ فرصت شغلی جدید در حوزههای مختلف است که عملکرد ۶ ماهه دستگاههای اجرایی در اینباره نشان میدهد بیش از ۸۵ درصد تعهد استان در این رابطه عملیاتی شده و ما با جدیت تحقق کامل آن را دنبال میکنیم.
مدیرکل تعاون،کار و رفاه اجتماعی قم در ادامه با اشاره به برنامههای متنوع اداره کل تعاون، کار و رفاه اجتماعی قم برای اشتغالزایی در استان، گفت: در همین رابطه امسال با تخصیص اعتبارات لازم روند پرداخت تسهیلات مشاغل خانگی در قم در وسعت بیشتری دنبال میشود که این موضوع نیز به ایجاد فرصتهای شغلی متعدد در استان منجر خواهد شد.
بخش صنعت از جمله حوزههای پرتقاضا برای جذب نیروی کار است، در همین رابطه استفاده از نیروی انسانی ماهر همواره به عنوان یکی از مهمترین عوامل موفقیت واحدهای تولیدی مطرح است که بههمین منظور اداره کل تعاون، کار و رفاه اجتماعی قم با همکاری سایر دستگاههای اجرایی استان موضوع مهم تامین نیروی انسانی مورد نیاز واحدهای تولیدی فعال استان را با جدیت دنبال میکند.
در بخش صنعت استان قم دارای هفت شهرک صنعتی شکوهیه، الغدیر، چاپ و نشر، سلفچگان، محمودآباد، درودگران، فناوری اطلاعات و ارتباطات (I.C.T) و چهار ناحیه صنعتی خورآباد، دستجرد، سیرو و طغرود است که هر کدام از آنها موقعیت ممتازی برای توسعه سرمایهگذاری، تولید و اشتغال دارد.
نظر شما