بهگزارش آتیه آنلاین به نقل از روابطعمومی سازمان تأمیناجتماعی، موسوی همزمان با روز پایانی هفته تأمیناجتماعی در دیدار با اعضای کانون بازنشستگان تأمیناجتماعی تهران گفت: در حوزه درمان تأمین اجتماعی وظیفه داریم تا جایی که میتوانیم درمان را برای همه بیمهشدگان و بازنشستگان رایگان کنیم. در این دولت تأکید رییسجمهوری و وزیر تعاون، کار و رفاه اجتماعی، توسعه خدمات درمانی است و با وجود همه تنگناها این مسیر توسعه ظرفیت بخش درمان را ادامه خواهیم داد.
مدیرعامل سازمان تأمین اجتماعی تاکید کرد: سازمان تأمیناجتماعی با خدمت به مردم و تکریم بازنشستگان هویت پیدا میکند. ما از ثمره زحمات و تلاشهای بازنشستگان استفاده میکنیم و بایستی این سرمایه را ارج نهیم.
او افزود: اینکه کشور ما در رشد و تولید نسبت به سنوات گذشته بهرغم وجود برخی مشکلات ارتقای چند برابری پیدا کرده است، به برکت تلاش همهجانبه پیشکسوتان است. دستاوردهای نظام در همه بخشها نتیجه اثرگذاری نیروی انسانی و گذشتگان است و آیندهای نیز که ساخته میشود، با نگاه به گذشته است که ساخته میشود و از تجارب و اندوخته بازنشستگان باید استفاده شود. بازنشستگان ظرفیتی دارند که باید مورد توجه قرار گیرد و وظیفه خود میدانیم که خدمتگزار این قشر باشیم.
مدیرعامل سازمان تأمیناجتماعی گفت: تعامل با بازنشستگان در همه مسائل مورد توجه است و در همه مسائل این رویکرد مبنای همکاری است. غلبه بر مشکلات نیز در همین مسیر انجام میشود. کسانی که در این حوزه انتقاداتی را متوجه کانونها و سازمان تأمیناجتماعی میکنند، اگر انصاف داشته باشند باید به دستاوردها و اقدامات انجام شده نیز توجه کنند. در این دوره با همکاریهایی که صورت گرفت، اتفاقات بزرگی رقم خورد و با این همکاری ۱۰۶ هزار میلیارد تومان بدهی بانکی تسویه شده است.
موسوی استقراض بانکی برای ایفای تعهدات سازمان تأمیناجتماعی را اقدامی نامناسب ارزیابی کرد و بیان کرد: اگر بدهی بانکی تسویه نمیشد باید سالانه ۲۵ هزارمیلیاردتومان سود بانکی میدادیم و این بدهی و بیماری که به جان سازمان تأمیناجتماعی افتاده بود، آینده بازنشستگان را تهدید میکرد و تسویه این بدهی اتفاق بزرگی بود. این دولت بیسابقهترین تأدیه بدهی را انجام داده است و امسال نیز حداقل ۷۰ هزار میلیارد تومان پرداخت میشود و در مجموع با احتساب رقم مورد تعهد سال جاری، این دولت ۲۵۰ هزار میلیارد تومان تأدیه بدهی انجام میشود. باید همین مسیر در برنامه هفتم توسعه ادامه پیدا کند و ما هم باید این منابع را سرمایهگذاری کنیم. تاکنون نیز حدود ۴۶ هزار میلیارد تومان از این منابع برای سرمایهگذاری و تأمین آینده بازنشستگان به افزایش سرمایه بانک رفاه اختصاص یافته است.
وی در مورد وضعیت فعلی و آینده سازمان تأمیناجتماعی گفت: برخلاف برخی ارزیابیهای غیرواقعبینانه، تأمیناجتماعی ورشکسته نیست. اگر تعهدات، درست و بهجا انجام شود با لحاظ منابع تعهدی، منابع ما حتی بیش از مصارف است و مثبت هستیم. مشکل ما در زمینه نقدینگی است. با اقداماتی که انجام میشود، وضعیت نقدینگی نیز در حال بهبود است. مشکلاتی وجود دارد اما این مشکلات نمیتواند مانع خدمترسانی شود ما همه تعهدات را انجام دادهایم و خواهیم داد.
او ادامه داد: با تعامل و همکاری با بازنشستگان و دولت مشکلات را رفع کردیم. ۲۵ درصد نیز از متناسبسازی باقی مانده بود که با مدل مشخصی که با همفکری بازنشستگان طراحی شد، انجام شده است. ممکن است نقصی هم باشد اما ما بخشی را جبران کردیم. توجه داشته باشید که ما با چه محدودیتها و مشکلاتی مواجه هستیم و با چه ظرفیتی این کار را انجام میدهیم. حقوق و معیشت و درمان بازنشستگان، حق آنان است و ما باید پاسخگوی این مطالبات باشیم اما مقدورات ما نیز باید مورد توجه قرار گیرد. ما در سازمان تأمیناجتماعی نماینده همه بیمهشدگان و بازنشستگان هستیم و اگر تصمیمی هم گرفتهایم، برای مدیریت وضعیت حاضر بوده است و اگر شرایط ما بهتر باشد، حتماً کارهای بزرگتری انجام خواهیم داد.
مدیرعامل سازمان تأمیناجتماعی با تأکید بر اولویت توسعه مراکز درمانی این سازمان افزود:.افتخار ما این است که در فضای شفاف آنچه داریم را براساس مقدورات تصمیم میگیریم و این رویکرد را ادامه خواهیم داد.
موسوی با اشاره به افزایش مبلغ و تعداد وام بازنشستگان در سال جاری، گفت: در زمینه وام بازنشستگان ما قطعاً تعداد وامها را نسبت به سال قبل بالاتر میبریم. مبلغ وام را نیز بالاتر بردهایم. در مورد سفرهای زیارتی نیز بایستی در اسرع وقت سفرها آغاز شود. در زمینه تخصیص سهمیه و کاروانها هم باید از همه ظرفیتها استفاده شود.
نظر شما