به گزارش آتیهآنلاین به نقل از ایرنا، احمد محتشمی با بیان اینکه دانشآموختگان بعضی از رشتههای دانشگاه فنی و حرفهای استان یزد ۱۰۰ درصد جذب بازار کار میشوند و حتی یک دانش آموخته بیکار ندارد گفت: همچنین برخی از دانشجویان این دانشگاه بخاطر مهارتی که در این مرکز آموزشی کسب کردند کارآفرین شدند و فرصت شغلی برای دیگر افراد هم به وجود آوردند.
محتشمی در ادامه تعداد دانشکدههای دانشگاه فنی و حرفهای استان را ۱۱ مرکز بیان کرد و افزود: در سال تحصیلی گذشته ۱۰ هزار دانشجو در رشتههای مختلف در این مراکز تحصیل می کردند.
وی از برگزاری کنفرانس ملی علمی و تخصصی «نهجالبلاغه» با رویکرد «کار، تولید و نقش آن در تعالی جامعه» در روزهای ۲۸ و ۲۹ آذرماه خبر داد و گفت: هدف از برگزاری این کنفرانس نگاه عمیق به نهجالبلاغه با رویکرد به مقوله کار و تولید است.
رییس دانشگاه فنی و حرفهای استان یزد با اشاره به موضوعات این کنفرانس گفت: محورهای این کنفرانس عدالت اقتصادی و تأثیر آن در رونق و سلامت کار و تولید از منظر نهجالبلاغه، نظم و انضباط کاری از منظر نهجالبلاغه، آثار روحی و روانی اشتغال و نقش آن در تعالی جامعه براساس آموزههای نهجالبلاغه، زمینههای فرهنگی تحقق عدالت در کسب و کار از دیدگاه امام علی(ع) با تأکید بر نهجالبلاغه، مدیریت، برنامهریزی، تصمیمگیری و هدایت و نظارت بر فعالیتهای اقتصادی از منظر نهجالبلاغه و سیره حضرت علی(ع) است.
معاون آموزشی دانشگاه فنی و حرفهای یزد نیز با بیان اینکه این دانشگاه دارای ۷۸ رشته کاردانی ، ۵۰ رشته کارشناسی ناپیوسته و پنج رشته کارشناسی پیوسته است بیان کرد: آزمون رشتههای کاردانی و کارشناسی سوم شهریورماه برگزار می شود. تعداد اعضای هیات علمی این دانشگاه ۳۶ نفر و حدود یکهزار هم استاد مدعو هستند.
محمد امیدپناه مساحت خوابگاههای این دانشگاه را ۳۱ هزار و ۹۸۴ متر مربع و اماکن ورزشی را هم ۴۰ هزار متر مربع بیان کرد و گفت: نیروهای رسمی، پیمانی، قراردادی و شرکتی این مرکز ۳۶۳ نفر هستند.
معاون پژوهشی دانشگاه فنی و حرفه ای یزد هم گفت: آموزش های این دانشگاه بصورت مهارتی ارائه می شود که به همین علت بیکار در رشتههای این دانشگاه وجود ندارد.
حمید رضا بیگزاده از راه اندازی مرکز رشد علم و فناوری در این مرکز آموزشی در آینده نزدیک خبر داد و گفت: در مهرماه هم نمایشگاه آثار و دستاوردهای دانشجویان این دانشگاه برپا می شود.
نظر شما