به گزارش آتیهآنلاین به نقل از ایسنا، رحیم یونسی، با اشاره به فعالیت اداره کل آموزش فنی و حرفهای استان اردبیل با ۲۵ مرکز آموزش فنی و حرفهای دولتی افزود: پنج مرکز آموزش سیار و یک مرکز آموزش جوار داریم که به صورت رایگان به علاقمندان و جویندگان کار، خدمات مهارتی و فنی و حرفهای در بخش صنعت، کشاورزی، فرهنگ و هنر ارائه میدهد.
وی در ادامه گفت: در کنار این مراکز، ۲۲۰ مرکز آموزش خصوصی (آموزشگاههای آزاد) نیز در سطح استان مهارتهای لازم را به علاقمندان ارائه میکنند که تنوع رشتهها در این مراکز بسیار زیاد است و علاقمندان میتوانند با حضور در این دورهها به صورت حضوری و مجازی از آموزشها استفاده کنند.
مدیرکل آموزش فنی و حرفه ای استان با بیان اینکه اداره کل آموزش فنی و حرفهای استان اردبیل متولی آموزشهای غیررسمی مهارتی در استان است گفت: توسعه آموزشهای فنی و حرفهای در شرایط کنونی برای اقتصاد و فرهنگ ایران و به ویژه شتاب دهی به فرایند تولید امری حیاتی است.
یونسی در ادامه با بیان اینکه آموزشهای فنی و حرفهای با هدف کشف و پرورش استعدادهای مهارتی و نهادینه کردن فرهنگ مهارت آموزی برای دانش آموزان برگزار می شود، گفت: انتظار داریم خانوادهها در تدارک برنامههای غنیسازی اوقات فراغت دانشآموزان حتما فاکتور مهارتآموزی را در اولویت قرار دهند.
وی ادامه داد: در طول مسابقات ملی مهارت در ادوار گذشته از لحاظ میانگین امتیازی جزو استانهای برتر کشوری می باشیم و این افتخار حاصل تلاش خانواده بزرگ آموزش فنی و حرفهای استان است که علی رغم کمبود اعتبارات و ابزارآلات و تجهیزات کسب شده است و بسیار حائز اهمیت است.
یونسی بیان کرد: برای بیست و یکمین دوره مسابقات ملی مهارت که مقرر است در سالجاری با مشارکت بخش دولتی و خصوصی و بنگاههای اقتصادی برگزار شود، برای حمایت دستگاههای استان حساب ویژه باز کردهایم و خواهان جلب مشارکت و همکاری دستگاههای دولتی و خصوصی و بنگاههای اقتصادی استان برای برگزاری باشکوه مسابقات و در حد استاندارد جهانی هستیم.
مدیرکل آموزش فنی و حرفهای استان افزود: ۶۰ درصد از آموزش دیدگان فنی و حرفه ای جذب بنگاههای اقتصادی شدهاند و برای بکارگیری مقامآوران مسابقه ملی مهارت در واحدهای تولیدی اقداماتی را انجام میدهیم.
نظر شما