آغاز به کار قرارگاه احیای شرکت چوکا طی پانزده روز آینده

میرهاشم موسوی، مدیرعامل سازمان تأمین‌اجتماعی گفت: طی پانزده روز آینده قرارگاه احیای چوکا ایجاد خواهد شد و نماینده سازمان تأمین‌اجتماعی با اختیارات لازم در تعامل با مسئولان استان کار احیای این کارخانه بزرگ و باسابقه استان گیلان را  پیگیری خواهند کرد.

به گزارش آتیه آنلاین به نقل از روابط‌عمومی سازمان تأمین‌اجتماعی، موسوی در سفر به استان گیلان و در دیدار با اسدالله عباسی استاندار گیلان، رکود برخی شرکت‌ها و بنگاه‌های اقتصادی را پدیده‌ای نامبارک دانست که باید به شکل جدی و ریشه‌ای مورد بررسی قرار گیرد و افزود: مشکلاتی که برخی بنگاه‌های اقتصادی دارند، بعضاً سابقه پانزده تا بیست ساله دارد و ساماندهی آنها نیز سهل و ممتنع است. ساده است از این منظر که ساماندهی این بنگاه‌ها به صورت موردی کار دشواری نیست و با تخصیص بودجه و اراده برای حل مشکلات، کارها جلو می‌رود، اما مهم‌تر از آن بررسی دلایل و زمینه‌هایی است که کار برخی شرکت‌ها و بنگاه‌ها را به اینجا رسانده و باید ریشه‌های آن مورد بررسی و بازبینی دقیق قرار گیرد.

او ادامه داد: سازمان تأمین‌اجتماعی در یکی از موارد اخیر، برای سامان دادن به وضعیت شرکت صنایع سنگین هپکو، حدود یک سال و نیم تلاش کرد، اما به‌رغم هزینه هایی که صورت گرفت موفقیت چندانی به دست نیامد تا اینکه دو ماه پیش آن اراده‌ای که کار را به اینجا رسانده بود تغییر کرد و اکنون می‌بینیم که مسیر هپکو طی کمتر از دو ماه صعودی شده است و قطعاً به‌زودی خبرهای خوبی از این شرکت به گوش خواهد رسید.

موسوی با توجه به عزم و اراده استاندار و مسئولان استان برای رسیدگی به وضعیت شرکت چوکا، نسبت به آغاز فرآیند احیای آن اعلام آمادگی کرد و توضیح داد: درباره چوکا هم باید همین روند دنبال شود و سهامداران شرکت و استاندار و مسئولان باید پای کار بیایند تا شرکتی که فقط در حوزه اشتغال می‌تواند چهار هزار نفر را مشغول به کار کند، به سرعت احیا شود. تأمین‌اجتماعی به تنهایی و بدون حضور و مشارکت جدی دیگر سهامداران این شرکت و شکل‌گیری عزم و اراده جمعی قادر به انجام این کار نیست و از این حیث لازم است که مسئولان استانی دیگر سهامداران شرکت را نیز درگیر موضوع کنند.

مدیرعامل سازمان تأمین‌اجتماعی افزود: چوکا حقیقتاً یک پروژه ملی است که سامان یافتن آن فواید و آثار بسیاری را به همراه خواهد داشت. این شرکت اگر رونق داشته باشد، بسیاری از بازنشستگان که سهامداران اصلی سازمان تأمین‌اجتماعی هستند نیز به‌واسطه اشتغال فرزندانشان می‌توانند از مواهب آن بهره‌مند شوند که این برای ما بسیار ارزشمند است.

موسوی با ابراز امیدواری نسبت به آغاز پروژه احیای چوکا با یک مدل گام به گام که هم ظرفیت احیای سیستم در آن در نظر گرفته شود و هم از تحقق اهداف مورد نظر پروژه اطمینان حاصل شود، بیان کرد: در مدلی که برای احیا اتخاذ می‌شود، مجموعه‌هایی مثل هگتا (هلدینگ گردشگری تأمین‌اجتماعی) نیز باید درگیر موضوع شوند، چون کارخانه چوکا و زمین‌های این کارخانه ظرفیت‌های بسیار خوبی برای ایجاد جذابیت‌های توریستی دارند که از طریق آنها می‌توان خدمات بسیار خوبی به مردم ارائه کرد.

مدیرعامل سازمان تأمین‌اجتماعی در سفر به گیلان که با هدف نظارت میدانی بر روند ارائه خدمات بیمه‌ای و درمانی به بیمه‌شدگان و بازنشستگان این استان و بررسی وضعیت مجموعه‌های اقتصادی تأمین‌اجتماعی در حال انجام است، پنجشنبه 25 خرداد در دیدار با اسدالله عباسی استاندار گیلان، با اشاره به بازدیدهای صورت‌گرفته از مراکز بیمه‌ای، درمانی و اقتصادی سازمان تأمین‌اجتماعی در این استان، شرکت صنایع چوب و کاغذ چوکا را یکی از مهم‌ترین بنگاه‌های اقتصادی استان گیلان و کشور دانست و نسبت به احیای گام به گام آن ابراز امیدواری کرد.

مولدسازی در حوزه تأمین اجتماعی منجر به تولید، اشتغال و بهره‌وری می‌شود

اسدالله عباسی، استاندار گیلان نیز در این دیدار، گفت: عباسی با اشاره به امکانات خوب تأمین‌اجتماعی در شهرستان‌های مختلف استان گیلان، اضافه کرد: مولدسازی در حوزه تأمین‌اجتماعی منجر به تولید، اشتغال و بهره‌وری می‌شود.

او بیان کرد: برخی نامدیریتی‌ها در گذشته سبب شده است برخی واحدهای تولید و کارخانجات با مشکل روبرو شوند.

عباسی با بیان اینکه گیلان در دوره‌ای مهد فرش کشور بوده است، افزود: گیلان از دوران طلایی فرش فاصله گرفته و در این بخش دچار مشکل شده است.

استاندار گیلان با اشاره به پیشینه درخشان تولید منسوجات و فرش در این استان، بیان کرد: زمانی‌که تولید فرش در سایر استان‌ها پا نگرفته بود و خانه فرش مطرح نشده بود گیلان در این حوزه حرف‌های بسیاری برای گفتن داشت.

وی با اشاره به تجربه احیای کفش ملی توسط سازمان بازنشستگی کشوری، افزود: ضروری است قرارگاهی برای احیای کارخانه چوکا و صنایع وابسته به تأمین‌اجتماعی در گیلان تشکیل شود.

استاندار گیلان با تأکید بر لزوم احیای بنگاه‌های راکد و غیرفعال در استان، بیان کرد: فعال‌سازی شرکت‌های راکد در اولویت دولت سیزدهم قرار دارد.

کد خبر: 61161

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • 8 + 1 =