به گزارش آتیهآنلاین به نقل از ایرنا، مهدیجمالینژاد در بیستوپنجمین جلسه ستاد هماهنگی و پیگیری مناسبسازی کشور، افزود: دستاندرکارانی مانند شورای عالی مسکن، شورای عالی شهرسازی، شورای شهر تهران و شورای کمیسیون ماده پنج باید امسال برای گلوگاههای مناسبسازی یک تقویم فشرده آماده کنند و براساس آن برنامهریزی داشته باشند.
او اضافه کرد: از این طریق میتوانیم از دستگاهها حسابکشی کنیم چون با نامهنگاری، خیلی از مسائل محقق نمیشود به طور مثال اگر سفر به یزد نداشتیم شورای شهر را نسبت به مناسبسازی حساس نمیکردیم. در اینگونه جلسات مسائل مناسبسازی باید به صورت کامل گفته شود و موضوعی نباید مغفول بماند.
معاون عمرانی وزیر کشور، گفت: حداقل ۱۰ سال است که باید اتفاقاتی در حوزه مناسبسازی در قطارهای بینشهری بیفتد و این مورد به طور مداوم نیز مطرح میشود اما افراد سالم هم سخت میتوانند از اینگونه امکانات استفاده کنند.
جمالینژاد تاکید کرد: مصوباتی در حوزه مناسبسازی داریم که در اجرا با ضعف مواجه هستند و برای اجرای آنها لازم است مسیرهای پیچیدهای طی شود چون دستگاههایی که باید اجرا و عمل کنند نسبت به مناسبسازی حساس نشدهاند؛ شورای عالی استانها و شورای شهرها و شهرداران به عنوان سیاستگذاران شهری، آنطور که شایسته است، روی قضیه حساس نیستند.
او اضافه کرد: با توجه به فعالیت دولت تحولگرای سیزدهم، باید ضمن مصوبکردن نیازها، از جامعه نخبگان هم دعوت کنیم تا اگر طرح یا راهکاری در زمینه مناسب سازی دارند را ارائه کنند زیرا در ۲۷ سال گذشته هنوز راهبرد تازه و نقشه راهی در این زمینه نداریم.
معاون عمرانی وزیر کشور گفت: پیشنهاد این است که پیگیری موضوعات مناسبسازی باید مستمر و برخی از آنها میدانی و خارج از مرکز باشد.
مصوبات ستادهماهنگی و پیگیری مناسبسازی باید پیگیری شود
رئیس سازمان بهزیستی کشور نیز در این جلسه خواستار پیگیری ۲۹ مصوبه جلسه قبل ستاد هماهنگی و پیگیری مناسبسازی کشور شد و گفت: جلسه قبل با حضور چهار معاون وزیر در تراز ملی برگزار شد و لازم است این مصوبات به طور کامل پیگیری و محقق شوند.
وی افزود: ۱۴ بند از این مصوبات مربوط به استانداران و شهرداران است و با توجه به اینکه ابلاغ آنها توسط وزیر کشور انجام شده است، از این رو استانداران، فرمانداران و شهرداران را مکلف میکند که با جدیت پیگیری کنند ضمن اینکه لازم است احصا شود که میزان تحقق این مصوبات در حوزههای شهرستانی و استانی چقدر بوده است.
رئیس سازمان بهزیستی کشور گفت: وزارت کشور نسبت به گنجاندن شاخصهای ارزیابی با سازمان امور اداری و استخدامی کشور باید پیگیری کنند همچنین استانداران و فرمانداران هم باید طرحهای جامع و هادی را از طریق ادارات راه و شهرسازی پیگیری میکردند.
به گفته او، قرار بود طبق ماده ۲۹ در وزارت راه و شهرسازی جلسه تشکیل شود اما با وجود پیگیریهای انجام شده، هنوز این جلسه برگزار نشده است.
رئیس سازمان بهزیستی همچنین خواستار پیگیری یکی از موارد مصوب که براساس آن استانداران و فرمانداران باید یک نفر در زمینه مشاوره در امور معلولین را معرفی کنند، شد.
قادری افزود: در مصوبات جلسه پیشین، بحث گنجاندن ردیف مشخصی در بودجه با سرفصل مناسب بود که برخی دستگاهها آن را انجام دادند. مصوبات کلان و جدی است و در این زمینه لازم است که میز مشترکی تشکیل شود و ستاد از محل وزارت کشور مصوبات را پیگیری کند.
نظر شما