به گزارش آتیهآنلاین به نقل از روابط عمومی و امور فرهنگی اداره کل تامیناجتماعی استان گیلان، کیوان مرتضوی در این رابطه گفت: بیمه زنان خانهدار به عنوان فرصتی مناسب جهت برخورداری این قشر بزرگ از جامعه زنان از آذرماه سال ۱۳۸۷ توسط این سازمان پیشبینی شد. بر همین اساس از نیمه دوم سال ۱۴۰۰ در قالب طرح بیمه فراگیر خانواده ایرانی برای تمامی دختران مجرد بالای ۱۸ سال تا زنان حداکثر ۵۰ سال، امکان انعقاد قرارداد با شرایط و نرخ بیمههای مشاغل آزاد وجود دارد.
وی افزود: انتخاب نرخ دلخواه بر اساس دامنه تعهدات مورد نظر ( ۱۲ درصد برای بازنشستگی و فوت پس از آن، ۱۴ درصد برای بازنشستگی و فوت قبل و بعد از آن و ۱۸ درصد برای بازنشستگی، فوت و ازکارافتادگی) و عدم نیاز به مراجعه حضوری و امکان استفاده همزمان از استحقاق درمان در زیر مجموعه پدر و مادر ویژگی های بارز این پوشش بیمهای است .
سرپرست اداره کل تامیناجتماعی استان گیلان بیان کرد: از آنجا که فرزندان در خانواده از جایگاهی خاص برخوردار بوده، تمامی تلاش والدین در جهت بهبود شرایط زندگی و فراهم نمودن آیندهای مطمئن برای آنهاست و تمهیداتی همچون هزینه های سنگین برای تحصیلات خوب و شرکت در انواع کلاسهای آموزشی علمی ، هنری و ورزشی و ... از این دست بوده و همگی بستری برای ایجاد زمینههای مطمئن برای فرداهای بهتر است.
وی افزود: در این بین بیتردید ایجاد آرامش خاطر و امنیت روانی فرزندان و اتخاذ روشهای ساده جهت بهرهمندی از پوششهای بیمهای مناسب و استفاده از بازنشستگی در سن ایده آل از مهمترین تدابیر توسط پدر و مادرها خواهد بود.
وی با تاکید براینکه طولانی شدن ادامه تحصیلات و شرایط خاص جامعه جهت استخدام و اشتغال عاملی مهم برای ورود افراد در سنین بالا به کار و در نتیجه لزوم پرداخت حق بیمه تا سنین پیری است بیان کرد: انجام بیمهپردازی از سن ۱۸ سالگی این امکان را فراهم میکند تا فرزندان ما در بهترین سنین میانسالی امکان بهرهمندی از شرایط بازنشستگی را داشته و نیازمند ادامه کار در سالهای پیری نباشند.
مرتضوی در ادامه به تعداد زنان گیلانی تحت پوشش بیمهای اشاره کرد و افزود: در حال حاضر افزون بر ۳۷ هزار نفر از زنان گیلانی تحت پوشش بیمه زنان خانهدار هستند که حدود سه هزار نفر از این جمعیت را زنان مجرد بین ۱۸ تا ۲۵ سال تشکیل میدهند.
نظر شما