به گزارش آتیه آنلاین به نقل از روابطعمومی سازمان تأمیناجتماعی، موسوی در سیوپنجمین سفر استانی در دوره مدیریتی اخیر این سازمان، بهمنظور بازدید میدانی از چگونگی ارائه خدمات بیمهای و درمانی به بیمهشدگان و بازنشستگان استان خوزستان و نیز بازدید از پروژههای عمرانی تأمیناجتماعی در استان، صبح امروز پنجشنبه هفتم اردیبهشت به همراه تعدادی از معاونان و مدیران این سازمان وارد اهواز شد.
بهرهبرداری از طرح توسعه بیمارستان تأمیناجتماعی شوشتر، بازدید از شعب و مراکز درمانی این سازمان، گفتوگو با نمایندگان شرکای اجتماعی این استان و همچنین شرکت در جلسه شورای اداری تأمیناجتماعی استان از برنامههای سفر دکتر موسوی به استان خوزستان اعلام شده است.
در این سفر معاون درمان، معاون فرهنگی، اجتماعی و امور استانها و معاون برنامهریزی، مالی و پشتیبانی سازمان تأمیناجتماعی، موسوی را همراهی میکنند.
شوشتر دومین شهر استان خوزستان از لحاظ تعداد بیمهشدگان تأمیناجتماعی است و طرح توسعه بیمارستان تأمیناجتماعی این شهر که در جریان سفر استانی مدیرعامل سازمان تأمیناجتماعی مورد بهرهبرداری قرار خواهد گرفت. برای حل مشکل محدودیت فضای فیزیکی بیمارستان در پنج طبقه و زیربنای ۵۳۰۰ متر مربع اجرا شده و تعداد تختهای بیمارستان از ۳۲ تخت به ۶۴ تخت افزایش یافته است.
سازمان تأمیناجتماعی هماکنون نزدیک به ۵۰۰ شعبه بیمهای و بیش از ۴۰۰ بیمارستان و مرکز درمانی در استانهای مختلف، برای تولید و ارائه خدمات بیمهای و درمانی به بیمهشدگان، مستمریبگیران و کارآفرینان دارد و سفرهای استانی مدیرعامل این سازمان در راستای رویکرد دولت در زمینه حضور در میان مردم و بررسی مسائل از نزدیک و با هدف ارزیابی مستقیم از ظرفیتها و امکانات و موانع خدمترسانی، بررسی و اطلاع دقیق و بهنگام از مسائل و مشکلات و تلاش برای رفع برخی نواقص احتمالی انجام میشود.
در استان خوزستان در حال حاضر بیش از یک میلیون و ۲۰۰ هزار نفر بهعنوان بیمهشده و مستمریبگیر اصلی، تحت پوشش خدمات متنوع بیمهای و درمانی سازمان تأمیناجتماعی هستند که با احتساب افراد تبعی تحت تکفل آنان، در مجموع جمعیتی بالغ بر سه میلیون و ۱۰۰ هزار نفر در این استان از خدمات تأمیناجتماعی بهرهمند هستند.
در این استان سازمان تأمیناجتماعی دارای ۳۶ شعبه و همچنین ۷ بیمارستان، ۷ پلیکلینیک شبانهروزی و ۱۸ مرکز درمانی سرپایی ملکی بهصورت تک شیفت، دوشیفت و سهشیفت است که تعداد موارد ویزیت سرپایی بیماران توسط پزشکان این مراکز در سال ۱۴۰۱ با رشد ۱۸ درصدی به ۵ میلیون و ۹۹۰ هزار مورد، تعداد بیماران بستری با رشد ۳۸ درصدی به نزدیک ۴۲ هزار نفر و تعداد اعمال جراحی انجام شده در این مراکز نیز با رشد ۴۱ درصدی به ۱۶ هزار و ۶۸۱ مورد رسید.
نظر شما