به گزارش آتیه آنلاین به نقل از ایسنا، حسینی نیا، مهارتآموزی و مشاغل آینده و آینده مشاغل را سه رویکرد مهم این سازمان برشمرد و افزود: توجه به آموزشهای مهارتی یکی از شاخص های بارز مدیران آیندهنگر و تحول گراست. در این راستا ایجاد جریان ملی مهارتآموزی، توسعه کیفیت آموزشهای مهارتی به منظور رشد اقتصادی پایدار و منطبق با نیاز بازار کار و تربیت نیروی انسانی ماهر و توانمند را در دستور کار داریم.
او با بیان اینکه سرمایه انسانی دارای صلاحیت حرفهای و شایستگیهای لازم ضرورتی انکارناپذیر در حوزه مشاغل آینده است، تاکید کرد: در جوامع در حال توسعه و توسعه یافته یکی از مهمترین عناصر در ارتقای بهرهوری و کیفیت تولید سرمایههای انسانی است، به همین منظور بالا بردن سطح مهارت منابع انسانی و کارگران در سطوح مختلف نقش موثری در ایجاد ارزش افزوده و افزایش کیفیت محصولات دارد.
رئیس سازمان آموزش فنی و حرفهای اضافه کرد: مهارتهای حرفهای هر پنج سال باید بر اساس تکنولوژیهای جدید به روز شوند و در این راستا سازمان فنی و حرفه ای در کنار مهارتهای سخت، مهارتهای نرم را هم مدنظر قرار داده است.
حسینی نیا در عین حال به ظرفیت بالای بخش تعاون اشاره کرد و گفت: با توجه به سهم بسزای بخش تعاون در رشد و توسعه اقتصادی، ایجاد اشتغال مولد و پایدار و تولید ناخالص داخلی، راهاندازی مجتمعهای مهارتی در اتاقهای تعاون میتواند به تربیت نیروی متخصص و ماهر کمک کند.
نظر شما