۹ تفاهمنامه همکاری بین شرکت‌های شستا و مجموعه‌های دانش بنیان امضا شد

۹ تفاهمنامه همکاری بین شرکت‌های شستا و مجموعه‌های دانش بنیان در حضور «سید صولت مرتضوی» وزیر تعاون، کار و رفاه اجتماعی، «روح‌ الله دهقانی فیروزآبادی» معاون علمی فناوری و اقتصاد دانش بنیان ریاست جمهوری و «ابراهیم بازیان» مدیرعامل شرکت سرمایه‌گذاری تامین اجتماعی به امضا رسید.

به گزارش آتیه آنلاین به نقل از شستا، ۹ تفاهمنامه در رویداد هم افزایی و همکاری شرکت سرمایه‌گذاری شستا و معاونت علمی، فناوری و اقتصاد دانش‌بنیان ریاست جمهوری به امضا رسید:

۱.تفاهم‌نامه هلدینگ دارویی تامین از سوی شرکت آنتی بیوتیک‌سازی ایران با شرکت صنایع شیمیایی عابدی به امضا رسید این تفاهم نامه به منظور تحقیق و توسعه و تولید به صرفه و اقتصادی محصول راهبردی میکرو کریستالین سلولز همچنین مرتفع کردن نیاز کشور و خودکفایی در تولید این محصول امضا شد.

۲.تفاهم‌نامه بین شرکت سرمایه‌گذاری صنایع عمومی تامین و بنیاد ملی نخبگان به امضا رسید، این تفاهم‌نامه به منظور استفاده از ظرفیت‌های نخبگانی کشور در حل مسائل صنعتی و توسعه و پیشرفت فناوری بین بنیاد ملی نخبگان و شرکت سرمایه‌گذاری صنایع عمومی تامین به امضا رسید.

۳.تفاهم‌نامه شرکت سرمایه‌گذاری صنایع عمومی تامین با دانشگاه صنعتی شریف به امضا رسید که این تفاهم‌نامه در راستای توسعه فناوری، توسعه محصول توسعه بازار و افزایش عمق ساخت داخل در طول زنجیره تامین و زنجیره ارزش صنعت لوازم خانگی و محصولات مورد نظر هلدینگ بود.

۴.تفاهم‌نامه شرکت سرمایه‌گذاری صنایع عمومی تامین با پژوهشگاه فناوری نوین علوم زیستی جهاد دانشگاهی به امضا رسید. همکاری در انجام تمام اقدامات مربوط به ایده‌پردازی تحقیق و توسعه و طراحی ایجاد خطوط تولید در این تفاهم نامه مورد توجه قرار گرفت.

۵.تفاهم‌نامه شرکت سرمایه‌گذاری سیمان تامین با دانشگاه زنجان به امضا رسید، بر اساس این تفاهم نامه طی سه سال از توانمندی‌های دانشگاه در راستای دستیابی به فناوری‌های نوین و دانش بنیان زیر مجموعه‌های سیمان تامین استفاده می‌شود.

۶.تفاهم‌نامه شرکت سیمان فارس و خوزستان با دانشگاه تهران به امضا رسید، بر اساس این تفاهم‌نامه طی سه سال از توانمندی‌های دانشگاه در راستای دستیابی به اهداف فوق الذکر و مطالعات صادرات محصول با اولویت‌های ارز آوری استفاده می‌شود.

۷.تفاهم‌نامه شرکت ذوب آهن اصفهان با شرکت پیشرو تعالی فناوری فردا به امضا رسید، در طول سال‌های متمادی همواره حجم عظیم انباشت سرباره فولادسازی از معضلات زیست محیطی کشور به شمار می‌رفت، عناصر ارزشمندی همچون وانادیم، منگنز، سیلسیم کلسیم و آهن در سرباره‌های فولادسازی شرکت سهامی ذوب آهن اصفهان موجود است که قابلیت استحصال از طریق تکنولوژیهای پیشرفته را دارد. تولید این محصولات به صورت پیش پایلوت انجام شده و اجرای فاز پایلوت و صنعتی در برنامه‌های آتی قرار دارد.

۸.تفاهم‌نامه شرکت سرمایه‌گذاری صنایع پتروشیمی پژوهشگاه پلیمر و پتروشیمی ایران به امضا رسید، با توجه به اینکه در کشور واحد تولید NBR وجود ندارد و طبق داده‌های گمرک ایران در سال ۱۴۰۰ که میزان واردات کائوچوی آکرونیتریل بوتادین به استثنای لاتکس و لاتکس کانوجوی آکرونیتریل بوتادین را مجموعا ۴۴۲۰ تن اعلام کرده است که طی این تفاهم به بررسی تولید آن پرداخته می‌شود.

۹.تفاهم‌نامه شرکت دوده صنعتی پارس با مرکز نوآوری رادیناس به امضا رسید، با بررسی تجربه موفق شرکت‌های پیشتاز بین‌المللی در زمینه تولید کربن به روش پیرولیز پلاسما و از آنجا مرکز نوآوری که تحریم‌های ظالمانه آمریکا علیه ایران اجازه دستیابی به این دانش را نمی‌دهد لذا با اجرای طرح پایلوت و در ادامه رسیدن به دانش فنی در این حوزه ایران جز زمره کشورهایی می‌شود که به این دانش فنی مهم دست پیدا خواهد کرد و نیز از آلودگی‌های زیست محیطی و جرایم بین‌المللی آتی نیز در امان خواهد ماند.

کد خبر: 58344

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • 3 + 0 =