به گزارش آتیه آنلاین به نقل از مرکز روابط عمومی و اطلاع رسانی وزارت تعاون، کار و رفاه اجتماعی، مرتضوی پنجشنبه ۲۷ بهمن در دیدار با «محمد سید سیلاپوف» وزیر کار و حمایت اجتماعی و رئیس هیئت مدیره صندوق بازنشستگی گفت: شرکتها و هلدینگهای اقتصادی تابعه وزارت کار سهم عمدهای از حوزه اقتصادی در ایران را بر عهده دارند و در حوزههای نفت و گاز و پتروشیمی، دارویی، صنایع غذایی، صنایع عمومی، سیمان و مصالح ساختمانی فعالیت میکنند.
او با بیان اینکه وزارت کار یکی از مهمترین وزارتخانه های با مسئولیتهای اجتماعی و اقتصادی تعیین کننده است، افزود: در جمهوری اسلامی ایران بیش از ۱۰۰ هزار شرکت تعاونی در حوزههای مختلف اقتصادی، فرهنگی و اجتماعی فعالیت دارند در این حوزه نیز میتوانیم همکاریهای مشترک داشته باشیم.
مرتضوی بیان کرد: شرکتهای ایرانی برای اجرای پروژههای خدمات فنی و مهندسی در بخشهای جادهسازی، ساخت نیروگاه، خطوط انتقال نیرو، فروش مصالح ساختمانی و فروش قیر میتوانند در بازار ترکمنستان ایفای نقش کنند.
وزیر کار با بیان اینکه در حوزه های فنی و حرفهای، بهزیستی و تامین اجتماعی نیز میتوانیم همکاریهای گستردهای داشته باشیم، گفت: حوزههای کار و اشتغال، روابط کار، بیمهها و نظام بازنشستگی نیز میتواند سرفصل مهمی برای همکاریهای تهران ـ عشقآباد باشد.
وی با ابراز خرسندی از حذف تعرفههای حمل و نقل جادهای در حوزه ترانزیت از سوی ترکمنستان اضافه کرد: کاهش تعرفهها باعث افزایش استفاده از ظرفیتهای دو کشور در حمل کالا و بار خواهد شد.
مرتضوی با تقدیر از اقدام دولت ترکمنستان در بازگشایی بازارچه مرزی باجیگران، افزود: این مهم سبب بهبود رفاه مرزنشینان و تامین معیشت آنان می شود.
«محمد سید سیلاپوف» وزیر کار و حمایت اجتماعی و رئیس هیئت مدیره صندوق بازنشستگی نیز در این دیدار با تاکید بر اهمیت راهبردی توسعه همکاریهای اقتصادی ترکمنستان با جمهوری اسلامی ایران، گفت: در حوزههای توسعه زیرساختهای ترانزیتی، انرژی، صنایع غذایی و دارویی می توانیم میزان تبادلات خود را افزایش دهیم.
او افزود: آمادگی لازم نیز برای بهره مندی از تجارب جمهوری اسلامی ایران در حوزه های سالمندان، کودکان و مهارتآموزی نیز وجود دارد.
وزیر کار و حمایت اجتماعی ترکمنستان بیان کرد: فعالسازی گمرک کامیونی باجیگران و عادیسازی فعالیت آن همانند دوران قبل از کرونا را نیز دنبال میکنیم.
نظر شما