به گزارش آتیهآنلاین به نقل از ایسنا، حجت الاسلام محمدحسن ابوترابی فرد در همایش روز ملی روستا و عشایر که در مرکز همایشهای صداوسیما برگزار شد، با بیان اینکه یکی از شاخصهای مهم پیشرفت، توسعه و اعتلای فرهنگ عمومی، گسترش بیمه و خدمات مرتبط با آن در جوامع بشری است گفت: فرهنگ بیمه یکی از شاخصهای اعتلای فرهنگی در یک جامعه به شمار می رود و هر قدر مردم بیشتر به سمت بیمه اختیاری روی بیاورند در این خصوص موفقتر عمل شده است.
وی گفت: امیدواریم روزی باشد که تمام زنان ما در خانهها بیمه باشند و همچنین تمامی خانهها و مغازهها تحت پوشش بیمه قرار گرفته باشند.
ابوترابی فرد گفت: تجار، کشاورزان و تولیدکنندگان باید با اطمینان خاطر خود را در عرصه تولید و خدمات بیمه کنند اما ما امروز با این نقطه فاصله داریم و یکی از مسئولیتهای رسانه ملی تبیین فرهنگ بیمه است.
وی با اشاره به اینکه در آینده نه چندان دور روستاییان و عشایری با سطوح درآمدی ۱۰ تا ۱۵ میلیون تومان خواهیم داشت که پنج درصد حق بیمه را خود و دو برابر آن را دولت پرداخت میکند و آنها میتوانند معادل درآمد خود را از بیمه دریافت و زندگی خود را اداره کنند گفت: این اقدام، گام بزرگی برای ارتقای حیات اجتماعی است.
ابوترابی فرد ادامه داد: جامعه هدف روستاییان، عشایر، کشاورزان و ساکنین شهرهای زیر ۲۰ هزار نفر باید ورود به حوزه بیمه را جدی گرفته و هیئت امنای تأمین اجتماعی و دیگر صندوقهای تابعه نیز آیین نامه های منسجمی را برای استفاده بهینه از منابع تهیه و تنظیم کنند تا سرمایه صندوقها به عنوان پشتوانهای برای آنها محسوب شود.
خطیب نمازجمعه تهران با تاکید بر اینکه باید عادلانه گام برداریم گفت: امیدواریم فرهنگ استقبال از بیمه اختیاری در کشور ارتقاء پیدا کند و این منابع به پشتوانه جدی خلق ثروت و رشد اقتصادی در جامعه مبدل شود و جامعه هدف صندوق بیمه روستاییان و عشایر نیز از برکات این صندوق بهره مند شوند.
ابوترابی فرد تاکید کرد: در سال گذشته بودجه صندوق بیمه اجتماعی کشاورزان ۱,۰۷۰ میلیارد تومان بود در حالی که امسال با افزایش ۳۵ درصدی به ۱,۵۰۰ میلیارد تومان رسیده است. با ارادهای که وجود دارد، امیدواریم در سال آینده جهش جدی در افزایش تعداد بیمه شدگان که هم اکنون یک میلیون و ۵۰۰ هزار نفر است را شاهد باشیم. لازم است مجلس و دولت منابع لازم را پیش بینی کنند تا شاهد رشد صندوق بیمه اجتماعی کشاورزان، روستاییان و عشایر باشیم.
نظر شما