ریشه‌یابی طرد اجتماعی کودکان کار در قالب جامعه غربت

 مدیرعامل مدرسه صبح رویش با اشاره به ریشه‌یابی طرد اجتماعی کودکان کار در قالب جامعه غربت گفت: واقعیت این است که بچه های غربت به عنوان کودکان کار فاقد هرگونه مهارتی هستند.

به گزارش آتیه‌آنلاین، محمدحسن داودی روز چهارشنبه در چهارمین کنگره آنلاین بین‌المللی و سی و ششمین همایش مددکاری اجتماعی در ایران به مناسبت روزهای ملی و جهانی مددکاری اجتماعی با موضوع طرد اجتماعی و تجربه زیسته کودکان کار غربت(کولی) در محله دروازه غار اظهار داشت:  غربت ها از سالها از هندوستان و پاکستان به سمت ایران مهاجرت کرده اند و طرد اجتماعی در این مقاله مورد توجه قرار گرفته است.
وی افزود: در این محله با موضوع بسیار عجیبی مواجه شدیم که بسیاری از افراد ساکن در این محله نگاه طرد اجتماعی به افراد غربت دارند و در راستای این تحقیق بدنبال ریشه های این طرد اجتماعی بوده ایم که محقق شده است.
داوودی اظهار کرد: واقعیت این است که بچه های غربت به عنوان کودکان کار فاقد هرگونه مهارتی هستند و این طرد اقتصاد باعث عدم وجود منابع مالی برای آنها است و طرد اجتماعی و شکل گیری کلونی های درونی برای این افراد، یکی دیگر از مشکلات این افراد و شکل گیری انزوا از جامعه برای آنها است و طرد از سلسله مراتب قدرت و شغل یابی و طرد از خدمات اساسی نیز در خصوص این افراد صادق است.
این فعال اجتماعی همچنین بیان کرد: تفاوت های فرهنگی جمعیت افراد غربت در درون جامعه ایرانی بسیار قابل لمس است و با توجه به این تحقیق پیشنهاد این است که والدین این کودکان اشتغال به کار داشته باشند و از کودکان در کار استفاده نکنند.
وی خاطرنشان کرد: همچنین فرصت های تحصیل و شغل برای آنها فراهم شود و البته پیوست اجتماعی و حضور آنها در نهادهای شهری و بازآفرینی شهری در خصوص آنها و همچنین آموزش ارتباط افراد جامعه با آنها نیز یکی دیگر از پیشنهادهای مرتبط با آنها است.
کد خبر: 47582

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • 8 + 9 =