به گزارش آتیه آنلاین به نقل از میزان ،چهلمین جشنواره فیلم فجر پس از گذار از بیش از دو سال دوران اوج کرونا میتواند شورعی تازه برای سینمای کشور باشد، سینمایی که طی این سالهای کرونایی مشکلات فراوانی تجربه کرد و در عرصه تولید و پخش به نوعی بحران تازهای را پشت سر گذاشت.
با شروع واکسیناسیون در سال ۱۴۰۰، بازگشایی سینماها و پس از آن اعلام فروش صد در صد ظرفیت سالنهای نمایش، هنر هفتم نفس تازهای کشید و همین عاملی بود تا اهالی سینما به برگزاری با شکوه چهلمین دوره از جشنواره فیلم فجر امیدوار شوند.
از سوی دیگر تلفیق دوباره جشنواره جهانی و ملی فیلم فجر گامی مثبت و رو به جلو برای برگزاری قدرتمند چهلمین دوره از مهمترین رویداد سینمایی کشور بود، با شنیدن این اخبار و رونق دوباره سینماها، اخبار مربوط به ساخت آثار سینمایی و فرستادنشان به جشنواره فیلم فجر هم قوت گرفت.
کارگردانان مختلفی برای حضور در چهلمین دوره از جشنواره فیلم فجر اعلام آمادگی کردند که از جمله میتوان به محمدحسین مهدویان، بهروز شعیبی، منیر قیدی، مرتضی علی عباس میرزایی، مسعود کیمیایی و دیگر کارگردانان جوان سینما اشاره کرد.
با اعلام رسمی آثار منتخب باری حضور در چهلمین جشنواره فیلم فجر حال باید منتظر برگزاری مهمترین رویداد سینمایی کشور ماند تا ببینیم کدام کارگردان و آثار می توانند به عنوان شگفتی سازان جشنواره فیلم فجر معرفی شوند.
«سید مرتضی فاطمی نویسی» تهیه کننده سریال «هوش سیاه ۲» که پیشتر روی آنتن تلویزیون میرفت امسال به عنوان کارگردان فیلم اولی با فیلم سینمایی «بی مادر» راهی جشنواره فیلم فجر شده است.
سید مرتضی فاطمی هم از چهرههای باسابقه عرصه مطبوعات است که چند صباحی تهیهکنندگی و اجرا در تلویزیون را هم تجربه کرد و حالا در مقام کارگردان فیلم بلند «بیمادر» را به تهیهکنندگی محمدرضا مصباح در جشنواره امسال رونمایی میکند.
این فیلم سینمایی که روایتگر داستان متفاوتی در ژانر اجتماعی است، در خلاصه داستان فیلم سینمایی «بیمادر» آمده است: انسان چیزی به دست نمیآورد، مگر چیزهایی از دست بدهد. پژمان جمشیدی در این فیلم گریم و حضور متفاوتی را برای خود به ثبت رسانده و به گفته کارگردان شانس بالایی برای موفقیت در جشنواره فیلم فجر دارد.
علاوه بر پژمان جمشیدی بازیگرانی همچون امیر آقایی، میترا حجار، پردیس پورعابدینی، علی اوجی و سارا محمدی در فیلم سینمایی «بیمادر» به ایفای نقش پرداخته اند. این فیلم سینمایی در کانون فیلم نسیم با مدیریت محمدرضا مصباح و علی اوجی تولید شده است.
باید دید دو بازیگر اصلی این فیلم سابقه کاندیدا شدن و دریافت سیمرغ بلورین جشنواره فیلم فجر را در کارنامه دارند آیا امسال می توانند با این فیلم افتخارات و موفقیت های قبلی خود را تکرار کنند یا نه، البته امیر آقایی امسال خائن کشی از مسعود کیمیایی و «پژمان» جمشیدی فیلم سینمایی علفزار از کاظم دانشی را هم در جشنواره فیلم فجر خواهند داشت که این اتفاق شانس سیمرغ آنها را دو برابر می کند.
نظر شما