به گزارش آتیهآنلاین به نقل از ایسنا، در میان موج انفجاری موارد ابتلا به کووید-۱۹ در سراسر جهان که عمدتا ناشی از سویه بسیار مسری اُمیکرون است، نتایج مطالعات نشان میدهد درمانهای آنتیبادی که در برابر سویههای قبلی کروناویروس موثر بودند ممکن است در برابر سویه جدید موثر نباشند.
تحقیقات حاکی از آن است که سویه اُمیکرون به طور کامل یا تا حدی به تمام درمانهای موجود بر اساس آنتی بادیهای مونوکلونال مقاوم است. طبق شواهد موجود تنها دو آنتی بادی سوتروویماب و DXP-۶۰۴ در برابر سویه اُمیکرون تاحدی اثربخش هستند.
مسئولان سلامت ایالات متحده اعلام کردهاند که بسته به شدت کووید-۱۹ و تعداد عفونتها و بیماران بستری شده در بیمارستان داروی سوترویماب در ایالتهای مختلف جیره بندی میشود. با این حال، بسیاری از کشورها اصلا به این روش درمانی دسترسی ندارند.
به طور کلی، درمانهای مونوکلونال آنتی بادی برای کووید-۱۹چه از یک آنتی بادی منفرد یا یک کوکتل چندتایی، از آلوده شدن سلولهای انسانی توسط ویروس جلوگیری میکند و خطر عفونت ویروسی را تا ۸۵ درصد کاهش میدهد.
براساس این گزارش به نقل از هندوستان تایمز، محققان در این گزارش گفتند که در مورد سویه اُمیکرون این روش درمانی که باید تکثیر ویروس را به نصف کاهش دهد، حتی با افزایش غلظت هم نمیتواند به آستانه قابل قبولی برسد.
نظر شما