به گزارش آتیهآنلاین به نقل از خبرگزاری ایرنا، مارتین فیشر مدیر عملیات فدراسیون بین المللی صلیب سرخ در ایران روز سه شنبه با حضور در معاونت آموزش، پژوهش و فناوری، در جریان بحث های آموزش های همگانی، نقشه راه و انواع مخاطرات هلال احمر ایران قرارگرفت.
دکتر مهراب شریفی سده معاون آموزش، پژوهش و فناوری جمعیت هلالاحمر در این دیدار با بیان اینکه ایران کشوری خشک و نیمه خشک است و سالیان زیادی است که مردم ایران با روش های مختلف مواجهه با آن آشنایی داشتهاند گفت: ایرانیان قدیم راههایی را برای مشکل کم آبی درست کرده بودند از جمله قنات ها، ولی در سالهای اخیر با گسترش صنایع و از دست دادن مقدار زیادی از منابع آبی، بحث تغییرات اقلیم به عنوان یکی از مخاطرات، شناخته شده و تغییرات جدی برجای گذاشته است همچنین استفاده نامناسب از ذخایر زیرزمینی کشور ما را در خطر فرونشست و زندگی مردم بسیاری را در ایران تحت تأثیر قرارداده است.
او با تأکید بر لزوم افزایش سطح تاب آوری جامعه گفت: موضوع تغییرات اقلیمی و به ویژه خشکسالی می تواند مشکلات جدی برای جمعیت های ملی رقم بزند و بهترین کار، ارتقاء سطح آگاهی جوامع در راستای افزایش تاب آوری است چراکه تنها جوامع تاب آور می توانند در مقابل این مشکلات مقاومت داشته باشند.
معاون آموزش، پژوهش و فناوری افزود: جمعیت هلال احمر بر اساس مأموریت های خود و در خصوص مشکلاتی که ناشی از کم آبی در کشور ایجاد شده اقداماتی را در حوزه آموزش همگانی و پژوهش، شروع کرده که از آن جمله می توان به تولید محتواهای مولتی مدیا و چندگانه، بروشورها و دوره های آموزشی اشاره کرد و همچنین طرح های پژوهشی را در دستور کار خود قرار داده است.
شریفی با اشاره به ظرفیت بیش از ۶ هزار خانه هلال ایجاد شده گفت: جمعیت هلال احمر یک بستر خیلی خوب برای افزایش تاب آوری جوامع ایجاد کرده و آن بحث خانه های هلال بوده که مهمترین نقش آن افزایش تاب آوری اجتماعی است.
مدیر عملیات فدراسیون بین المللی صلیب سرخ در ایران نیز ضمن تقدیر از فعالیت های متنوع آموزشی هلالاحمر که در خصوص انواع مخاطرات انجام شده، خواستار همکاری بیشتر در زمینه پروژه های تحقیقاتی در خصوص خشکسالی و تبعات آن شد.
همچنین مقرر شد با توجه به گستردگی فعالیت ها در حوزه های مختلف، جلسات بیشتری برای ترسیم برنامه های عملیاتی جهت پیشگیری از مخاطرات تشکیل شود.
نظر شما