به گزارش آتیهآنلاین به نقل از وبدا، مدیر کل دفتر سلامت روانی، اجتماعی و اعتیاد وزارت بهداشت با بیان این مطلب، گفت: باید آگاه باشیم که زمانی خانواده از نظر کارکردی کارآمد است که روابط و شیوه سلوک افراد در خانواده موزون و از حداکثر گفتوگومداری و خشونت پرهیزی بهرهمند باشد.
دکتر احمد حاجبی افزود: نامناسب بودن روابط خانوادگی در شکل عدم همدلی میان اعضای خانواده، نزاع و خشونت، روشن نبودن مرزها میان افراد خانواده و عدم وجود مهارت کافی برای حل تعارض و روابط موثر در وهله اول منجر به عدم دستیابی به دستاوردهای فردی اعضا خانواده و در ادامه مانع عملکرد خانواده به عنوان یک واحد اجتماعی میشود.
راه اندازی «پویش حرف و گفت؛ روابط خانوادگی سالم»
مدیر کل دفتر سلامت روانی، اجتماعی و اعتیاد وزارت بهداشت اظهار داشت: در این راستا دفتر سلامت روانی، اجتماعی و اعتیاد وزارت بهداشت درمان و آموزش پزشکی در نظر دارد پویش ملی با عنوان «پویش حرف و گفت؛ روابط خانوادگی سالم» را با همکاری صدا و سیما و با هدف افزایش آگاهی عمومی از یکم تا هفتم آذر ماه برگزار کند.
وی تصریح کرد: این پویش میکوشد دانش و آگاهی عموم مردم را در زمینه نقش مهارتهای ارتباطی سالم و موثر در روابط خانوادگی، بین زوجین و همچنین بین والدین و فرزندان بهبود بخشد.
دکتر حاجبی محورهای تعیین شده که طی هفت روز از طریق صدا و سیما و رسانههای مجازی به آن پرداخته خواهد شد را چنین برشمرد: خانوادهی گفتوگو محور؛ هم بگوییم، هم بشنویم- خانوادهی خشونتپرهیز؛ اختلافات را حل کنیم- خانوادهی ساختارمند؛ جایگاه خود را در خانواده بیابیم- خانوادهی حمایتگر؛ نردبان رشد یکدیگر شویم- خانوادهی همدل؛ همدیگر را درک کنیم- خانوادهی همراه؛ همیشه کنار یکدیگر باشیم- اوقاتی برای خانواده؛ با یکدیگر وقت بگذرانیم.
وی در پایان ضمن اظهار امیدواری گفت: پویش حاضر گامی باشد در جهت افزایش اشتیاق جامعه به آموختن بیشتر در این حوزه و از طریق آن بتوان محیط خانواده را به کانونی امنتر برای همگان تبدیل کرد.
نظر شما