به گزارش آتیه آنلاین، حمید درخشان نیا در مراسم افتتاح سرویس تطبیق اثر انگشت اصحاب سند در دفاتر اسناد رسمی با اثر انگشت ثبت شده در کارت هوشمند ملی که به میزبانی سازمان ثبت اسناد و املاک کشور برگزار شد، افزود: موفق شدیم این طرح را که در سالهای گذشته آغاز کرده بودیم پس از طی اقدامات مقدماتی امروز به بهره برداری برسانیم.
رئیس سازمان ثبت احوال گفت: طرح راه اندازی و بهره برداری از کارت ملی هوشمند در بیش از ۶۰ دستگاه آغاز شده است که مراحل مقدماتی را طی میکند و حدود ۱۵ دستگاه به مرحله اجرای آزمایشی رسیدند و در پنج دستگاه بهره برداری میشود.
وی به ارتباط سازمان ثبت احوال با مجموعههای قوه قضائیه اشاره کرد و گفت: ما با سازمان ثبت اسناد رابطه ویژهای به ویژه در بخش آمار ازدواج و طلاق داریم و آمار را به لحظه از سازمان ثبت اسناد دریافت میکنیم و در پایگاه اطلاعات جمعیتی کشور ذخیره میشود.
رئیس سازمان ثبت احوال افزود: در حوزه تصدیق و احراز هویت با توجه به این که موضوعی مبنایی برای همه خدمات در کشور است، ارتباطات خوبی با برخی سازمانها داریم و شاکریم که امروز توانستیم بهره برداری از کارت هوشمند ملی را در سازمان ثبت اسناد آغاز کنیم.
درخشان نیا گفت: ۵۰ میلیون کارت هوشمند ملی در اختیار مردم قرار گرفته است که برای ۹ میلیون نفر درخواست کننده هم در تدارک تحویل آن هستیم.
وی افزود: امروز وارد مرحله بهره برداری از کارت هوشمند ملی میشویم و در پایگاه عظیم داده کشور در ثبت احوال هم اکنون به بیش از ۲۰۰ دستگاه در ۲۰۰ هزار نقطه کشور خدمات ارائه میدهیم.
رئیس سازمان ثبت احوال گفت: سازمان ثبت اسناد به عنوان دستگاه پیش رو جزو تعداد معدودی از دستگاه هاست که همکاری بسیار زیادی با ما دارد و امروز طرح بهره برداری از کارت هوشمند به صورت الکترونیکی میان دو سازمان اجرا شد و این کار باعث تسریع و تسهیل امور مردم و اطمینان از خدمات میشود و سقف اطمینان اسناد را بالا میبرد و از جعل و فساد پیشگیری میکند.
درخشان نیا گفت: کسانی که از این طرح به دفاتر اسناد رسمی مراجعه میکنند، لازم است کارت هوشمند را در کارتخوان قرار دهند و اثر انگشت آنها تطبیق داده میشود.
وی گفت: چندی پیش ادعا شد که پروژه کارت هوشمند با شکست مواجه شده است و با پیگیریهای وزیر کشور و دستور اخیر رئیس جمهور به سازمان برنامه و بودجه قرار شد سریعا اعتبار لازم تامین شود و در اختیار دستگاههایی قرار گیرد که کارت را در داخل تولید میکنند و از این طریق باقیمانده کارت هوشمند افرادی که تقاضا کرده اند سریعا دریافت میشود.
رئیس سازمان ثبت احوال با اشاره به این که سازمان ثبت احوال ظرفیت تولید دو و نیم میلیون کارت را در ماه دارد، گفت: منتظریم چاپخانه دولتی، کارت را تولید کند و در اختیار ثبت احوال قرار دهد.
درخشان نیا گفت: نخستین دستگاهی که میتواند کارت هوشمند را بازیابی کند، سازمان ثبت اسناد و املاک کشور است و اگر کسی رمز کارت هوشمند را در زمان ثبت سند در دفاتر اسناد رسمی فراموش کرد؛ همان لحظه میتواند رمز جدید را دریافت کند تا موجب ایجاد تاخیر در امضای اسناد رسمی نشود.
وی گفت: آمادگی کامل داریم که بهره برداری از کارت هوشمند را در اختیار همه دستگاهها قرار دهیم و منتظر تکمیل زیرساخت در سایر دستگاهها هستیم.
رئیس سازمان ثبت احوال: طرح راه اندازی و بهره برداری از کارت ملی هوشمند در بیش از ۶۰ دستگاه آغاز شده است که مراحل مقدماتی را طی میکند.
کد خبر: 3331
نظر شما