عدم صدور مجوز ترخیص برای فرآورده‌های فاقد ضوابط سلامتی

مدیر کل امور فرآورده‌های غذایی و آشامیدنی سازمان غذا و دارو گفت: هیچ فرآورده‌ای بدون رعایت ضوابط استاندارد و سلامتی مجوز ترخیص و مصرف نخواهد گرفت.

به گزارش آتیه‌آنلاین به نقل از وبدا، دکتر محمد حسین عزیزی با اشاره به مصرف دو گروه برنج در کشور، شامل برنج‌های تولید داخل و برنج‌های خارجی و وارداتی، گفت: برنج‌هایی که از خارج کشور وارد می‌شود تحت کنترل سازمان‌های استاندارد و غذا و دارو هستند. البته قبل از ورود، آنالیز و تاییدیه‌های لازم از آنها گرفته شده و بعد از ورود به کشور هم مجدد نمونه برداری شده و پس از انطباق با ویژگی‌های استاندارد و سلامتی ترخیص می‌شود.

مدیر کل امور فرآورده‌های غذایی و آشامیدنی سازمان غذا و دارو در ادامه افزود: بنابراین تا به حال هیچ گونه برنجی که مطابق با استاندارد و ویژگی‌های سازمان غذا و دارو نبوده یا انطباقی با شرایط لازم نداشته،  ترخیص نشده است.

عزیزی در ادامه با بیان این که در مورد برنج‌های داخلی فقط یک بررسی‌های کلی از نظر آلودگی‌های مختلف انجام شده است، افزود: زیرا برنج‌های داخلی فعلا به صورت فله عرضه می‌شوند و اگر بسته بندی بشوند در کارخانه‌های محل تولید، تحت نظارت قرار می‌گیرند و لازم است استانداردهای مربوطه و ویژگی‌های لازم سلامتی را رعایت کنند.

وی در پایان با بیان این که در آینده درنظر است که برنج‌های داخلی هم تحت کنترل و نظارت قرار گیرند، افزود: بنابراین هیچ فرآورده‌ای بدون رعایت ضوابط استاندارد و سلامتی مجوز ترخیص و مصرف نخواهد گرفت.

کد خبر: 32279

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • 5 + 1 =