دکتر علی اعتصام پور در گفتوگو با آتیهآنلاین، اظهار کرد: پس از دو بیمارستان دکتر شریعتی و دکتر غرضی اصفهان، بیمارستان حضرت فاطمهالزهرا (س) نجفآباد نیز بر اساس گزارش آماری در بازه زمانی اسفند سال ۱۳۹۸ تا پایان بهمن سال گذشته با اختصاص حدود ۳/ ۱ درصد از کل بیماران بستری کرونا در بین ۷۳ بیمارستان تامیناجتماعی، در جایگاه سیودوم بوده است.
وی با اشاره به آمار عملکردی در سطح استان، افزود: بر اساس اختصاص تختهای بستری، بیمارستانهای استان اصفهان اعم از دانشگاهی، تامیناجتماعی، نهادهای دولتی و نظامی، خیریه و خصوصی، سهم مجموع تختهای فعال سه بیمارستان دکتر شریعتی اصفهان، دکتر غرضی اصفهان و حضرت فاطمهالزهرا (س) نجفآباد از کل تختهای فعال بیمارستانهای استان حدود ۱۰ درصد است.
مدیر درمان تامیناجتماعی استان اصفهان گفت: اما در دوره شیوع بیماری کرونا، همواره بیش از ۱۰ درصد ظرفیت، تختهای بستری به بیماران کرونا به عهده بیمارستانهای تامیناجتماعی قرار داده شد و این مدیریت با هدف پاسخگویی به نیازهای مردم و بیمهشدگان محترم، با تلاش و از خود گذشتگی کادر پزشکی، درمان، پیراپزشکی و پشتیبانی، خدمات شایستهای به بیماران در دوره شیوع کرونا ارائه داده است.
اعتصامپور با بیان اینکه از ابتدای اسفند سال ۱۳۹۸ تا ۲۲ خرداد سال جاری تعداد ۱۳ هزار و ۴۳۹ بیمار مشکوک و مبتلا به کرونا در بیمارستانهای تامیناجتماعی استان بستری شدند، اعلام کرد: بر اساس گزارشهای منتشر شده توسط ستاد زندگی با کرونا از سوی سازمان تامین اجتماعی، بیمارستانهای دکتر شریعتی و دکتر غرضی اصفهان، پس از بیمارستان میلاد تهران، بالاترین تعداد بیمار بستری کرونا را به خود اختصاص دادند.
خدمات تامیناجتماعی به بیماران کرونا
وی در شرح خدمات تامیناجتماعی به بیماران کرونا، افزود: با شروع بحران در استان، این مدیریت درمان به صورت فعال ضمن شرکت در جلسات ستاد استانی مدیریت کرونا در استانداری و دانشگاه علوم پزشکی، نسبت به برنامهریزی اقدامات مورد نیاز و پیگیری امور اقدام کرد.
مدیردرمان تامیناجتماعی استان اصفهان ادامه داد: در قدم نخست، کمیته علمی تخصصی کرونا در این مدیریت تشکیل و یکی از متخصصان عفونی به عنوان دبیر این ستاد (Focal Point علمی) با هدف تمرکز در برنامهریزی و ابلاغ دستورالعملهای استانی (مبتنی بر دستورالعملهای کشوری) انتخاب شد.
اعتصامپور گفت: همچنین بیمارستان حضرت فاطمهالزهرا (س) نجفآباد از تاریخ ۵ اسفند و بیمارستان دکتر غرضی اصفهان از تاریخ ۱۰ اسفند سال ۱۳۹۸ به عنوان بیمارستان معین (ریفرال) و بیمارستان دکتر شریعتی به عنوان بیمارستان Clean استان به منظور پشتیبانی از نیازهای تخصصی دو بیمارستان دیگر، تعیین شد.
وی با اشاره به اختصاص ۳۴ تخت از تختهای بیمارستان دکتر شریعتی در مدت همهگیری به عنوان بخش ویژه کرونا، تصریح کرد: به این ترتیب، بخش مهمی از نیازهای بستری بیماران تامیناجتماعی مشکوک یا مبتلا به کرونا، تامین شد. سپس از شهریور ماه تا پایان اسفند ماه سال گذشته، بیمارستان شریعتی به عنوان ریفرال کرونا فعالیت کرد.
نظر شما