به گزارش آتیه آنلاین به نقل از ایلنا، نشست خبری چهاردمین جشنواره کارآفرینان برتر ملی با حضور رحیم سرهنگی (مدیرکل دفتر توسعه امور کارآفرینان و بهرهوری نیروی کار) و محمدحسین عسگرپور (مدیرکل تسهیلات و کار] آفرینی وزارت میراث فرهنگی و گردشگری) صبح امروز (چهارشنبه/ دوم تیرماه) در وزارت کار برگزار شد.
سرهنگی با اشاره به ظرفیتهای بالای گردشگری در این برنامه گفت: گردشگری یکی از صنایع پررسته است که ظرفیتهای این صنعت در کشور ما نادیده گرفته شده است. افرادی که در زمینه گردشگری فعال هستند و در این صنعت نوآوریهایی ارائه دادهاند، میتوانند در این دوره از جشنواره کارآفرینان برتر شرکت کنند.
به گفته وی، محیط زیست در این دوره از جشنواره اهمیت فراوانی دارد و هر طرحی که به این گنج ارزشمند صدمات و آسیب وارد کند، از چرخه جشنواره و داوری حذف خواهد شد.
مدیر کل تسهیلات و کارآفرینی وزارت میراث فرهنگی و گردشگری درباره پروسه شرکت در مسابقه اظهار کرد: پس از اینکه کارآفرینان در سامانه نامنویسی کردند، تمامی طرحها مورد غربالگری قرار میگیرد. ما با افرادی که طرح آنها مورد پذیرش قرار گرفته شده، تماس خواهیم گرفت. تیم داوری متشکل از ۳ نفر است، که یک داور تخصصی برای رشته مورد نظر، یک نفر مسئول بررسی طرح و آخرین نفر یک داور به صورت تصادفی انتخاب میشود.
وی تصریح کرد: اگر کارآفرینان حد نصاب امتیازات را کسب کنند به یک مرحله بالاتر وارد میشوند. در این مرحله، تیم داوری در بازدیدهای میدانی، کارگاهها را مورد بررسی قرار میدهد. این تیم داوری مشتکل از افراد خبره است که در حوزه خود مهارت دارند. نفرات برتر استانی در این مرحله انتخاب و معرفی میشوند.
این مدیر وزارت کار درباره نفرات برتر ملی بیان داشت: کارگاههایی که موفق شدهاند به مقامهای برتر استانی نائل شوند، وارد مرحله افراد برتر ملی میشوند. این کارگاهها نیز در بازدیدهای دورهای مورد ارزیابی قرار میگیرند تا کارآفرینان برتر ملی انتخاب و معرفی شوند.
سرهنگی در ادامه توضیح داد: افراد برتر استانی، کانون کارآفرینان برتر هر استان را شکل میدهند که از میان خود یک دبیر و رئیس انتخاب میکنند تا در زمینه کارآفرینی در استان خود اقداماتی انجام دهند. ما در وزارت کار بر اساس یک مصوبه دولتی از نفرات برتر کشوری نیز حمایت خواهیم کرد و طرحهایی مثل تکریم به عنوان استاد مدعو در دانشگاههای کشور، ایجاد راه ارتباطی با کارفرمایان خارجی، ضمانتنامه بینالمللی برای آنها میسر میشود.
او درباره مراحل ثبتنام داوران در این دوره از جشنواره گفت: داوران نیز با مراجعه به سامانه میتوانند در این دوره از جشنواره ثبتنام و رزومه خود را ارسال کنند. سامانه هوشمند است و هر داور را در رشته تخصصی خود قرار میدهد.
نظر شما