تامین‌اجتماعی بازوی نظام سلامت در مدیریت کرونا

مدیر درمان تأمین اجتماعی استان اصفهان، با بیان اینکه از آغاز همه‌گیری کرونا، تامین‌اجتماعی دوشادوش نظام سلامت در مدیریت این بیماری همکاری داشته است، تصریح کرد، از آغاز همه‌گیری، ابتدا بیمارستان‌های تامین‌اجتماعی حضرت فاطمه‌الزهرا (س) و بیمارستان دکتر غرضی اصفهان و سپس بیمارستان دکتر شریعتی به عنوان مرکز ریفرال بیماران بستری کرونا اختصاص یاف

دکتر علی اعتصام پور، در گفت‌وگو با آتیه‌آنلاین، با بیان اینکه با شیوع بیماری، ستاد مدیریت بحران کرونا در این مدیریت درمان تشکیل شد، افزود: همچنین از اسفند سال ۹۸ تامین اجتماعی با ستاد استانی مدیریت کرونا که با مسئولیت استاندار اصفهان و مشارکت دانشگاه علوم‌پزشکی و مسئولان حوزه بهداشت تشکیل شد، همکاری تنگاتنگی داشته است.

وی اظهار کرد: به عنوان مدیردرمان تامین‌اجتماعی به اتفاق روسای بیمارستان‌های تابعه در جلسات کمیته تخصصی مدیریت کرونا که به مسئولیت ریاست دانشگاه و با حضور معاونان وی و نیز نمایندگان بخش‌های مختلف حوزه بهداشت و درمان و سازمان نظام‌پزشکی تشکیل می‌شود، حضور مستمر و فعالی داشته‌ایم.

مدیر درمان تأمین اجتماعی استان اصفهان، با بیان اینکه از آغاز همه‌گیری و از اسفند سال ۹۸ بیمارستان‌های تامین‌اجتماعی به عنوان مرکز ریفرال بیماران کرونا، درنظر گرفته شدند، گفت: بیمارستان حضرت فاطمه‌الزهرا(س) با ظرفیت ۱۴۰ تخت فعال و نیز بیمارستان دکتر غرضی اصفهان با ظرفیت حدود ۲۲۰ تخت به طور کامل به عنوان مرکز ریفرال بیماران بستری کرونا اختصاص یافتند. همچنین یک بخش با ظرفیت حدود ۳۴ تخت در بیمارستان دکتر شریعتی به عنوان بخش کووید۱۹ اختصاص یافت.

اعتصام‌پور تصریح کرد: از ابتدای شهریور ۹۹ بیمارستان دکتر شریعتی نیز به جایگزینی بیمارستان دکتر غرضی به عنوان مرکز ریفرال بیماران کرونا تعیین شد و با شروع موج چهارم در اواخر فروردین ۱۴۰۰ مجدد بیمارستان دکتر غرضی به عنوان مرکز ریفرال کرونا ارائه خدمت کرد.

وی با اشاره به وضعیت برخورداری مراکز درمانی از تجهیزات پزشکی مورد نیاز برای درمان بیماران کرونا، ادامه داد: در ابتدای شروع بحران، کمبودهای زیادی در زمینه تجهیزات و نیز تخت‌های ویژه در سطح استان وجود داشت که به تبع آن ما نیز در بیمارستان‌ها و درمانگاه‌های تامین‌اجتماعی با مشکلات عمده‌ای در این زمینه برخوردار بودیم.

مدیر درمان تأمین اجتماعی استان اصفهان، افزود: در ابتدای همه‌گیری، از وسایل حفاظت فردی گرفته تا تجهیزات تخصصی مانند ونتیلاتور، منابع تامین اکسیژن، بای پپ و ... کمبود وجود داشت؛ از سوی دیگر تخت‌های ویژه بخش‌های ICU و CCU پاسخگوی نیازهای درمانی نبود؛ اما با تلاش شبانه‌روزی همکاران و نیز پی‌گیری‌های مستمر شرکت‌های تامین‌کننده، تا حدودی توانستیم بحران کمبود تجهیزات را کنترل کرده و حتی در طول زمان، موفق به ذخیره این تجهیزات شدیم.

اعتصام‌پور با اشاره به پرداخت مطالبات مراکز طرف قرارداد سازمان در دوران شیوع همه‌گیری به منظور مساعدت برای ارتقای کیفیت خدمات، اظهار کرد: برای افزایش وضعیت نقدینگی مراکز درمانی تحت پوشش دانشگاه علوم‌پزشکی و نیز سایر مراکز تشخیصی و درمانی طرف قرارداد سازمان و با مساعدت مدیرعامل محترم سازمان و معاونت‌ها و نیز براساس تصمیم‌های مناسب اتخاذ شده در هیات‌مدیره محترم سازمان، مطالبات این مراکز پرداخت شد تا برای تجهیز مراکز و نیز ارائه خدمت بهینه به بیماران کرونا، منابع مالی در اختیار داشته باشند.

وی در زمینه خدمات تامین‌اجتماعی در بخش سرپایی استان، گفت: در بخش درمان سرپایی تامین‌اجتماعی نیز از ابتدای شیوع کرونا در اسفند ۹۸، تعداد ۲۷ پلی‌کلینیک و درمانگاه با آمادگی کامل و بر اساس موازین پروتکل‌ها، خدمات سرپایی مورد نیاز مراجعه کننده‌ها و نیز بیماران کرونا را پوشش دادند.

مدیر درمان تأمین اجتماعی استان اصفهان، تعداد بیماران بستری در مراکز ملکی تامین‌اجتماعی را ۱۳۴۳۹ نفر برشمرد که از ابتدای اسفند سال ۹۸ تا پایان ۲۲ خرداد امسال، در بیمارستان‌های دکتر شریعتی، دکتر غرضی و حضرت فاطمه‌الزهرا(س) نجف‌آباد بستری شده‌اند.

اعتصام‌پور تصریح کرد: در یک هفته منتهی به ۲۲ خرداد امسال تعداد بیماران بستری شده در سه بیمارستان دکتر شریعتی، دکتر غرضی و حضرت فاطمه‌الزهرا(س)، ۱۶۳ نفر و در همین مدت تعداد بیماران بهبودیافته و ترخیص شده ۱۵۹ نفر بوده است.

کد خبر: 18636

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • 4 + 11 =