به گزارش آتیهآنلاین، فرهاد خدایی با حضور در برنامه «گفتگوی اجتماعی» رادیو گفتگو گفت: این طرح موجب کاهش مراجعات و ترددها، صرفهجویی در وقت بیمهشدگان، رفاه حال و سلامتی مراجعان به خصوص در زمان شیوع کرونا شده است.
وی افزود: از آغاز طرح حذف دفترچههای درمانی تامین اجتماعی از اسفند ۹۹ برای مراجعه به تمامی مراکز ملکی سازمان و نیز تمامی مراکز طرف قرارداد که تقریباً همه آنها به نسخه الکترونیک پیوستهاند، به دفترچه درمانی نیاز نبوده و تنها با ارائه کدملی بیمهشدهها از خدمات بهرهمند می شوند.
معاون اداره کل درمان غیرمستقیم سازمان تامین اجتماعی با اشاره به اینکه در طول سال ۹۹ بالغ بر۶۰ میلیون نسخه الکترونیک در مراکز درمان ملکی سازمان تامین اجتماعی صادر شده است گفت: در همین مدت ۲۵ میلیون نسخه الکترونیک نیز در مراکز درمان غیر ملکی (پزشکان طرف قرارداد سازمان) نوشته شده است.
خدایی در ادمه با ابراز خرسندی از اینکه خوشبختانه در طی ۲۸ روز فروردین ماه جاری و در حالی که بیش ازنیمی از آن هم تعطیل بوده است ۵ میلیون نسخه الکترونیک توسط پزشکان صادر شده است گفت از این میزان سه میلون و ۳۰۰ هزار نسخه مربوط به داروخانه هاست.
وی ادامه داد: این میزان نسخه که توسط داروخانهها صادر شده نشان دهنده این امر است که ۱۱هزار داروخانه طرف قرار داد توانستهاند برنامههای مورد استفاده خود در داروخانه را با ایجاد API در سامانه نسخه نویسی تأمین اجتماعی به سامانه متصل کنند.
این مقام مسئول در سازمان تامین اجتماعی در ادامه با اشاره بر اینکه در بسیاری از استانها به رقم صد درصدی صدور نسخه الکترونیک توسط پزشک و صددرصدی نسخه پیچی توسط داروخانه رسیدهایم، گفت: متاسفانه در برخی استانها از جمله در تهران به دلایل متعددی چون وسعت و تعدد متخصصین به این مهم دست نرسیدهایم.
خدایی در ادامه افزود: تمایل سازمان تامین اجتماعی بر تجویز و پذیرش نسخ در بستر الکترونیک است ولی با توجه به اینکه هنوز زیرساختها دارای مشکلاتی است، استفاده از نسخ کاغذی تنها در مواردی توصیه میشود که بستر تجویز الکترونیک به هر دلیل اعم از قطعی اینترنت، قطعی سامانههای نسخهنویسی یا مشکلات سختافزاری فراهم نباشد.
وی اظهارکرد: سازمان تامین اجتماعی برای تشویق پزشکان به نوشتن نسخههای الکترونیک مشوقهایی در نظر گرفته است و چنانچه پزشکان مبادرت به تولید نسخه الکترونیک کنند، حقالسهم ویزیت آنها به صورت آنلاین توسط سازمان تأمیناجتماعی پرداخت میشود.
خدایی در پایان خاطر نشان کرد: بر اساس توافق انجام شده بین معاونت درمان و نمایندگان بیمهها مقرر شده است که از ابتدای اردیبهشت ماه دیگر نسخه کاغذی صادر نشود.
نظر شما