به گزارش آتیهآنلاین به نقل از بانک رفاه کارگران، اسماعیل لله گانی در دیدار با هیأت مدیره کانون بازنشستگان سازمان تأمین اجتماعی گفت: در سال جدید با توجه به سهمیه ای که برای این بانک در قانون بودجه در نظر گرفته شده است، پرداخت تسهیلات مسکن به بازنشستگان سازمان تأمین اجتماعی فاقد مسکن در اولویت قرار دارد.
وی افزود: با برنامه ریزی های اولیه قرار است وزارت مسکن و شهرسازی، زمین مورد نیاز را تأمین کند و بانک رفاه کارگران نیز با همراهی و کمک سازمان تأمین اجتماعی، تسهیلات به بازنشستگان فاقد مسکن پرداخت کند تا این افراد بتوانند نسبت به تهیه مسکن مورد نیاز خود اقدام کنند.
او در ادامه با اشاره به پرداخت تسهیلات قرض الحسنه به بازنشستگان و مستمری بگیران تصریح کرد: در سال گذشته مبلغ تسهیلات قرض الحسنه به این گروه از مشتریان از ۲۳۰ میلیارد به ۲۲۳۰ میلیارد تومان افزایش یافت و با توجه به شیوع ویروس کرونا و لزوم حفظ سلامتی آن ها، ۳۳۰ هزار فقره تسهیلات به صورت غیرحضوری و حضوری پرداخت شد.
وی افزود: پرداخت این تعداد تسهیلات غیرحضوری و بدون مراجعه بازنشستگان و مستمری بگیران سازمان تأمین اجتماعی به شعب بانک، اتفاق بی نظیری در نظام بانکی است و با توجه به آماده شدن زیرساخت های فناوری اطلاعات و سامانه های مورد نیاز، پرداخت های غیرحضوری در سال جدید نیز ادامه خواهد داشت.
لله گانی تأکید کرد: با وجود همه مشکلات و فشار کاری، این بانک موفق شد علاوه بر پرداخت عیدی، در آخرین روزهای سال گذشته پرداخت های مابه التفاوت همسان سازی حقوق بازنشستگان را به حساب آن ها واریز کند که این اقدام بزرگ، حاصل کار جمعی و مشارکت وزارت تعاون، کار و رفاه اجتماعی، سازمان تأمین اجتماعی، کانون بازنشستگان و بانک بود.
در این جلسه، بیات، رئیس کانون بازنشستگان سازمان تأمین اجتماعی نیز گفت: در شرایط خاص شیوع ویروس کرونا، با فراهم شدن زمینه پرداخت غیرحضوری تسهیلات، کمک بزرگی به حفظ سلامتی بازنشستگان شده است که جای تقدیر دارد.
وی افزود: در سال گذشته پرداخت تسهیلات غیرحضوری، پرداخت به موقع عیدی بازنشستگان و مستمری بگیران و پرداخت مابه التفاوت همسان سازی حقوق ها در آخرین روزهای سال گذشته از جمله مهم ترین خدمات بانک رفاه کارگران به قشر بازنشسته کشور بود که موجب خرسندی و رضایت مندی بیش از پیش آن ها شد.
نظر شما