جسارت انجام متناسب‌سازی حقوق بازنشستگان پیشتر وجود نداشت 

رئیس کانون عالی انجمن‌های صنفی کارگران ایران در  ارتباط با افزایش حقوق بازنشستگان در قالب متناسب‌سازی اظهار داشت: انجام کاری در این قالب مانند همسان‌سازی یا متناسب‌سازی حقوق بازنشستگان تأمین‌اجتماعی نیازمند مدیریت و ریسک بالایی است که مدیریت و مجموعه سازمان تأمین‌اجتماعی موفق به انجام این مهم شد.

ناصر چمنی با اشاره به اینکه حداقل دریافتی بازنشستگان تأمین‌اجتماعی به رقم ۴ میلیون و ۲۰۰ هزار تومان رسیده به آتیه‌آنلاین گفت: در واقع افزایش حقوق بازنشستگان و توجه به حداقل‌بگیران در این راستا، سیگنال مثبتی در مسیر توجه تأمین‌اجتماعی به حداقل‌بگیران بازنشسته است.

این فعال کارگری افزود: افزایش اینگونه دریافتی بازنشستگان تأمین‌اجتماعی در قالب متناسب‌سازی در واقع موضوعی بود که در سالهای گذشته جسارت انجام آن در هیچ دوره مدیریتی وجود نداشت و جای تقدیر دارد که مدیرعامل حال حاضر سازمان تأمین‌اجتماعی در این مسیر گام برداشته و موفق به عملیاتی کردن آن شد.

وی بیان داشت: اینکه دریافتی حداقل بگیران سازمان تأمین‌اجتماعی از مبلغ ۲.۶۰۰ هزار تومان در اسفند ماه به ۴.۲۰۰ هزار تومان برسد حتما گام مثبتی در راستای احقاق حقوق حداقل بگیران تأمین‌اجتماعی است.

وی تصریح کرد: اکثر مستمری بگیران سازمان تأمین‌اجتماعی در قالب حداقل بگیر هستند و باید این نکته را مدنظر داشت که کارگرانی که در حال فعالیت هستند و بازنشستگان در واقع مانند زنجیر به هم متصل هستند و اگر بخشی از این سیستم درست کار نکند در دیگر بخش ها نیز خود را نشان خواهد داد.

چمنی با بیان این نکته که در خصوص اجرای متناسب سازی های حقوق بازنشستگان باید همواره این نکته را مدنظر داشت که حداقل بگیران باید از مزایای این طرح ها بیشتر از افرادی رسته های دیگر برخوردار شوند، ادامه داد: با توجه به اینکه در سیستم قراردادهای موقت کار برخی کارفرمایان حق بیمه نیروی کار را در قالب حداقل دستمزد واریز می کنند، افراد پس از بازنشستگی مطابق سیستم قانونی سازمان تأمین‌اجتماعی حداقل حقوق را دریافت کرده و در قالب اکثریت حداقل بگیر این سازمان قرار می‌گیرد و این روند در واقع آغاز حداقل بگیر شدن نیروی کار در زمان بازنشستگی می شود.

وی تصریح کرد: در کشورهای توسعه یافته نیروی کاری که در سیستم‌های تولید فعالیت فعالیت دارند از لحاظ درآمدی و مزایای کاری از افرادی که در سیستم های اداری فعالیت می کنند، دارای شرایط بهتری هستند و این مهم در کشور ما اینگونه نیست و کارگران مولد  که در اقتصاد و جهش تولید اثرگذارند، کمتر مورد توجه قرار می گیرند.

کد خبر: 12150

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • 2 + 9 =